Шок! Борисов си Призна, че Не е Мъж! Бяга от Дебат с Корнелия, но пък бил готов да мре за България! Виж Тук:

Изборите наближават, а с тях се засилват и нестандартните ходове на политическите ни партии, които вече не се свенят да правят и тежки публични самопризнания само и само да привлекат някой глас в повече. 

Доживяхме и това: Бойко Борисов да обяви, че не е мъж!

Бащицата го направи от глупост, страх… и заради вредния си навик да се изказва преди да е помислил или да се е посъветвал с по-умните около него.

Повод за шокиращото експремиерско признание стана поканата на Корнелия Нинова към него за дебат очи в очи по телевизията. Нинова обоснова поканата си към Борисов по следния начин: „За да сложа край на спекулациите Му. В самостоятелните си изяви по разни телевизии и на срещи със симпатизанти на ГЕРБ Бойко Борисов изрича много лъжи и хвърля много безпочвени обвинения срещу БСП и срещу мен персонално. Настоявам за този тв. дебат, за да покажем веднъж завинаги на обществото кой е „Мадам Лъжа“!, заяви лидерката на левицата.

Борисов обаче, като политик, който съзнава ниския си интелектуален капацитет, прекрасно си дава сметка за купищата нагли лъжи, които ежедневно изрича и в същото време съзнава, че не владее добре риториката, освен ако не става дума за магистрали и саниране – позорно отказа срещата с Нинова.

„Не мога да се разправям с някаква си жена“, отговори отбранително и театрално презрително той. Което накара социалистката да подскочи до тавана и пак да го покани да поспорят, като… мъже! Винету обаче отново взе да шикалкави и да върти задник, посочвайки, че Нинова не била мъж и с нея по мъжки не можело да се говори.

Тя обаче го засече, че по този начин обижда всички представителки на нежния пол, обвини го в сексизъм за това че смята дамите за недостойни за политически разговор. „Сигурно Борисов съвсем се е разсеял и е забравил, че партията МУ гласува Закон за равнопоставеност на мъжете и жените, или може би изобщо си няма идея, че са гласували подобен закон“, каза лидерката на БСП. И го предизвика да не се притеснява от това, че тя е жена: Вероятно след като два пъти се е женил, Борисов има опит с жените, плюс това издигна Цецка за президент… така че все някак се е научил да комуникира с тях. А и аз го чакам да се разберем като мъже!“, контрира отново желязната лидерка.

Няма и да дочакаме мъжко поведение от Борисов. Той се страхума панически – но не от жените, защото при два брака и толкова придворни дами в правителствата си, трябва да е обръгнал. Истината е, че Борисов се страхува от умните жени. И по-точно от умните хора! И съзнава, че ако се изправи пред Нинова, ще стане за смях пред цяла България.

Затова, притиснат до стената, Винету предприе последен отчаян ход… с който обаче буквално се самозакопа. Каза, че е склонен да се яви на дебат, но само ако с него дойдат експерти или бивши негови министри.

„Аз настоявам очи в очи – само двамата, а не всеки от нас да пристигне със свитата си и да кара другите да говорят вместо него“, атакува го подигравателно Нинова.

След като яко бе освиркан във форумите и наречен „антимъж“ и „страхливец“, Бай Х*й все пак се съгласи на дебата. Нямаше как. Ако избяга, щеше да стане за мезе и резил пред всички, а в момента му се налага да се бори със зъби и нокти и за последния заблуден избирател.

Сега обаче очакваме нещо друго: Борисов се е съгласил на дебата, но със сигурност е впрегнал водещите от подопечната му и финансирана от него Нова телевизия, в която ще се състои дуела, да смекчават ударите, грубо и подло да прекъсват Нинова, а на него, Вожда, да задават само удобни въпроси. Да шикалкавят, да отбиват топката, да накъсват дебата с реклами точно когато Борисов е в най-слаба позиция… С две думи: Бъдете сигурни, че ГЕРБ са взели мерки целият дебат да се превърне в добре режисиран фарс.

Но българите са умни хора. Те отдавна са се научили да четат и слушат между редовете и думите.

Междувременно Борисов вече тренира яко атмосферата за „култовия сблъсък на мастодонтите“.

От два дни ходи по срещи и хвърля огън и жупел връз БСП, а медиите му охотно препредават всяка негова дума:

„Целта ни е  да не се стигне до национална катастрофа, която ще се случи със сигурност, ако БСП спечели вота. Затова трябва да спечелим изборите“, изцепи се днес Бащицата.

Че каква по-голяма и тежка национална катастрофа може да ни се случи от тази, която той предизвика с управлението си!?

„От такива жени като Корнелия, дето  се правят на мъже, винаги много съм се притеснявал. Ние в  ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място“ – произнесе култово Бай Х*й.

И предизвика хиляди дюдюкания.

Какво означава „да се седят на мястото“?

Да плетат терлички, докато са в пленарната зала ли?

Или образованите и кадърни жени, според нашенския Винету, трябва да пърхат с телеса около него- жалкия неграмотен илитерат, и до го ласкаят?

И като за капак днес Борисов отново се сравни с Левски:

„Цял живот съм  патриот и съм готов да мра за държавата – доказвал съм го многократно“! – удари се в гърдите той.

Кога бе? Как бе, Борисов? Като вдигна кръвно, когато уличните бунтове през 2013 г. те свалиха от власт ли?

Борисов, покажи, че си мъж – поне веднъж!

Молим те!

Виж се с Нинова, поговорете си… че на тоя народ веднъж завинаги да му стане ясно каква жалка отрепка, мерзавец и некадърник го е управлявал 8 години.

Борисов, покажи, че си мъж – поне веднъж!

Иначе ще ни принудиш да питаме кмета на Симитли мъж ли си, не си ли… и дали 8 години не са ни управлявали политически хермафродити! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Приятели,
    .
    Вие какво очаквахте от Б.Б. (БУЛКАТА БЕГЛЕЦ), обаче сега като дойде Ричард Гиър, от Симитли…
    .

  2. Този вече очаяно се опитва да остане на власт, но Корнелия ще го нарита.

  3. Истината за бат Бойко (БАЙ хУЙя) от началото на кариерата му!!!!

    ВИЦ – ама ИСТИНСКИ!!

    „Един човек умрял и отишъл в рая. Там той видял голяма стена от часовници зад Св. Петър.
    – За какво са всичките тези часовници?
    Св. Петър отговорил, че това са часовниците на лъжите. Всеки път когато лъжеш, стрелките на часовника се движат с една секунда напред.
    – Аха – казал човекът – на кого е този часовник?
    – Това е часовникът на Майка Тереза. Стрелките му не са се поместили, тя никога не е казала лъжа.
    – А къде е ЧАСОВНИКЪТ на БАЙ хУЙя? – попитал човекът.
    – Неговия ли? В офиса на Исус е – ПОЛЗВА го като ВЕНТИЛАТОР …“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *