Скандал! Травеститът Магита спал с един от участниците във ВИП Брадър

МаргитаТравеститът Магита, който е поредната жена, заключена в мъжко тяло и по рождение е Магдален, но след операции вече е почти дама, издаде, че е имал/а страстна нощ с един от участниците във ВИП Брадър.

Това е един от четиримата –  Люси Иларионов, Джино, Пламен Богданов и… Иво Танев, но свенливата Магита не пожела да уточни кой от тях.

Тя има сайт за компаньони и  компаньонки и твърди, че това си е просто работа, а срамна работа няма. Щом не крадат и не убиват, значи всичко си е в реда на нещата. Самата Магита е и компаньонка и точно в тази си роля е обслужила един от брадърите.

Мнозина мислят, че това е Пламен Богданов, но трансформираната дама твърди, че той не е неин тип. За сметка на това се кълне, че е имал профил в нейния сайт.
Помня го добре, защото е с добър външен вид и се харчеше добре, обаче  не е моят тип мъже, твърди бившият Магдален.  Неговата обява беше в графата  „жиголо“ и предлагаше услуги за дами, господа и семейства от София. Беше универсален и взимаше добри пари. Обявата му беше актуална до юни, а после я изтри. Звъняха ми да ме питат за него разни бивши клиенти, но той беше потънал някъде. После с изненада видях, че влиза в Биг Брадър и се представя за фитнес инструктор.

С Иво Танев пък Магита имала спор за транссексуалните, той здраво я нападал, но после оправили отношенията си.

С кого е спала скандалната виртуална маман от четиримата, помислете сами.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *