Скандално Видео! САЩ Натискат България да признае „македонско малцинство“ в Пиринския край!

Скандално видео изтече в интернет днес. На него заместник-помощник-държавният секретар на САЩ по европейските и евразийски въпроси Габриел Ескобар заявява на американски конгресмен, че „Вашингтон активно работи за справяне с проблемните човешки права в България“, към които Ескобар причислява и „нарушените права на македонското малцинство на българска територия“. Събеседничката на държавния секретар, конгресменът Клаудия Тени, му припомня, че срещу България вече има 16 решения на Европейския съд по правата на човека във връзка с нарушения на правото на събирания на „македонското малцинство в България“. Прелюбопитното видео можете да видите в края на тази статия. А относно „македонското малцинство в България – за какво иде реч. Става въпрос за една съвсем мъничка група от сепаратисти и чуждестранни агенти, финансирани от въздесъщата фондация „Америка за България“, които вече над 25 години активно работят срещу териториалната цялост на страната ни. Действия, с които дават коз на нашите западни уж „партньори“ да подкопават националната ни идентичност, сигурност и териториална цялост.

Пак във видеото помощник-държавния секретар на САЩ Габриел Ескобар заявява, че посланик Херо Мустафа активно работи за човешките права у нас, в т.ч. и на т.нар. „македонско малцинство“. С други думи, Съединените щати са приели старата югославска теза на Титовизма, която гласи, че в България има някакво репресирано македонско „малцинство“. Теза, която винаги е била използвана, за да се оправдават всякакви опити за намеса във вътрешните работи на България, а също и да се подготви теренът за отделяне на Пиринска област/Благоевградска от страната ни.

Това е категоричната червена линия за всички, които милеят поне малко за България! САЩ не са ни никакви съюзници и партньори, а най-обикновени рекетьори и бандити. Те подкопават националната ни сигурност и териториална цялост, ползвайки универсалния си предлог за аборитени –  някакви измислени и съчинени на колянце в последната минута „накърнени човешки права“ на несъществуващо малцинство. Докато реалната причина за действията им е да прокарат своите конюктурни геополитически интереси. Още повече, че в България малцинства няма. Има български граждани, част от българската нация, които имат понякога различен етнически произход – български, турски, каракачански, влашки, руски, арменски, еврейски и тнт, но въпреки това са българи. Пише го и в конституцията ни.

Това видео, съдържащо циничното откровение на Държавния департамент на САЩ, показва, че нашите уж партньори фактически подкрепят антибългарски, сепаратистки искания и брътвежи. В такъв случай е дълг на служебния външен министър и министър-председателят Стефан Янев да привикат Мустафа и да й поискат обяснение.

Във всяка една нормална държава подобно поведение би довело до привикването на посланника на въпросната „партньорска“ страна, а щом става въпрос и за подкрепа за сепаратисти и радикали, може да се стигне и до обявяването на дипломата за персона нон-грата.

Време е и главният прокурор Иван Гешев, който инак беше много активен при преследването на уж „руски шпиони“ (а всъщност на частни лица, нямащи достъп до класифицирана информация, но с изразени русофилски възгледи), да се активизира и да почне да разследва всички борци за „македонски права“ у нас, които по същество са чуждестранни агенти и работят за чужди разузнавателни служби. Освен това задължително и то час по-скоро трябва да се разследват и политиците, които са имали наскоро разговори и съприкосновение с г-жа Херо Мустафа, докато не се изясни дали същата не се е опитвала да им повлияе в посока признаване на измислено „македонско малцинство“.

Но, разбира се, „трябва“ не означава, че ще стане. Защото Република България днес е държава само на хартия. България през 2021 г. е западна колония с 4 американски военни бази на своя територия. Тя е колония, в която американския посланик обикаля държавните ни институции като началник и инспектира там, където не й е работа. И още по-срамното – българските политици си мълчат и не смеят да заемат категорична позиция в защита на националния ни интерес.

На фона на последните разкрития за враждебната и антибългарска дейност на САЩ, трябва да се запитаме защо са ни ЕС и НАТО, след като от участието си в тези съюзи само губим? Какво печели българския народ от членството на страната ни в ЕС и НАТО, освен по-бързото пътуване до Гърция? В страната ни няма нито една голяма западна инвестиция. За светка на това обаче „партньорите“ ни от НАТО вместо да ни подкрепят и пазят, застрашават сигурността, мира и териториалната ни цялост. Еврофондовете целенасочено и почти 100 %-ово се използват за захранване на клиентелистките мрежи на близки до Германия и САЩ български политически партии, които обслужват тамошните олигархични кръгове. Българският бизнес и земеделие не могат да се конкурират по никакъв начин на западните пазари със субсидираните западни продукти (но за сметка на това изгубиха традиционните си източни и южни пазари). Унищожихме приятелството си с традиционни братски народи като руския, заради НАТО и ЕС. Разбихме шансовете си за участие в големите геоикономически проекти на века като китайския „Един пояс, един път“. Унищожаваме и не развиваме енергетиката си заради налудничавите зелени идеи на ЕС и шистовия лобизъм на САЩ. Засилваме демографската криза и общественото разложение чрез налагането на западните анти-семейни, антихристиянски и античовешки псевдо-ценности.

Но да се върнем на Македония и „македонското малцинство“ у нас. Защо нашите уж партньори от САЩ не споменават в докладите си нищо за терора, привикванията в полицията и насилието срещу хората в РС Македония, които се осъзнават и заявяват като етнически българи? Защо нито един път на САЩ не им направи впечатление, че в Република Северна Македония с осъзнаващите се като българи се отнасят така, както нацистите са се отнасяли с евреите, славяниге и циганите през ВСВ?!?

Последното, от което се интересуват САЩ е историческата истина. Те просто ползват македонския въпрос като оръжие за натиск срещу България. Те навсякъде по света и винаги така действат – не им пречи да създават проблеми на своя съюзник България, измисляйки си несъществуващо „македонско малцинство“ у нас. Но ние самите също сме си виновни като общество. Не може да продължаваме да търпим предателското поведение на политиците си и наглостта на американските дипломати у нас. Българският народ трябва категорично да ошамари всички родни колаборационисти, които подкопават националната сигурност на страната, нейната национална идентичност и териториалната й цялост в полза на чужди интереси.

България трябва час по-скоро да напусне ЕС и НАТО. Светът се промени – той вече е многополюсен и САЩ не са пълновластния властелин на планетата. Страната ни може да направи алтернативен геополитически избор, като се присъедини към Евразийския съюз. А що се отнася до антибългарските действия на американското посолство, всички загрижени родолюбци очакваме активни мерки от служебния кабинет. Г-н министър-председателят и г-н външният министър трябва да изяснят този въпрос и да се даде публично обяснение (като очакваме и извинение). В противен случай ще ги счетем за поредните компрадорски американски мекерета, назначени директно от посолството на САЩ да управляват жалката ни колонизирана държавица изцяло в американска полза. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Щом Р. Радев казва, че сме в синергия с дневния ред на САЩ ще трябва да признаем, какво да правим! Да си плюем сами в лицето в интерес на САЩ-саните!И пушечно месо ще станем, както тези отвъд океана искат и настаняват нови и нови войски у нас!

  2. Планът за унищожаването на България и е в действие
    заедно с Турция която има апетит за почти цяла южна България където се намира най-голямото водно-питиейно
    снабдяване и златно ураново находище.
    Според този план на САЩ България не трябва да съществува като държава.

  3. АБЕ ВИЕ ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ СЛЕД КАТО УПРАВЛЯВАТЕ В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА НАТО ЕС САЩ И СОРОС ДОВЕДОХТЕ ЗА ЗО ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ В БЕДНОСТ ГЕНОЦИД И РАЗРУХА ФАШИСТКИТЕ ВИ МОЗАЦИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ЗА НИЩО НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ ЗАЩОТО ЗНАЕМ ЧЕ ИСКАТЕ ДА НИ УБИЕТЕ В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ АКО ВАКСИНИТЕ БЯХА РУСКИ СПУТНИК И ЛИЧНО ДОСТАВЕНИ ОТ ПОСЛАННИК МИТРОФАНОВА И РУСКИ ЛЕКАРИ ДА НИ ВАКСИНИРАТ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН НО ВАС НАЙ МАЛКО ВИ ИНТЕРЕСУВА В КАКВО ВЯРВА НАРОДА ВЯРВАМЕ В ГОСПОД И В БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ГЕНЕРАЛИ ЗАЕДНО С МЕДИИТЕ ПОЛИЦАИТЕ И ГЕШЕВ ДА ПУКНЕТЕ ДАНО ЗАЕДНО С ПОТОМСТВАТА СИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ

  4. УПРАВЛЯВАЩИТЕ ФАШИСТИ ЗАПОЧВАТ ДА КЪСАТ ЖИВА ПЛЪТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА РОДИНАТА НИ ЗАПЛАТЕНА С МНОГО БЪЛГАРСКА КРЪВ ДА ВИ ПРЕСЛЕДВАТ В СЪНЯ ВИ ВСЯКА НОЩ КОШМАРИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА ВИ ПОКОЙ И НА ОНЯ СВЯТ ДА НЕ НАМЕРИТЕ НАРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ

  5. ВЪЛКЪ В АГНЕШКА КОЖА ТРИМОРЕЦА ФАШИСТ АГЕНТ НА ЦРУ УПРАВЛЯВАЩ БЪЛГАРИЯ В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ НАТО И ЕС ПРОКЛЕТ ДА СИ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА ТИ МАЙКА ТИ КОЯТО ТЕ Е РОДИЛА И КУРВИТЕ ТИ ПРОКЛЕТ ДА Е ВСЕКИ БЪЛГАРИН КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ВТОРИЯ ТИ МАНДАТ ТИ ДОУБИ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА МАХАЙ СЕ МРЪСТНИКО ПРЕДАТЕЛ ЗАЕДНО СЪС ЦЯЛОТО СИ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И ПОДМЯНАТА ОТ ЛЪЖЦИ КРАДЦИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ

  6. НАРОДЕ НЕ ГЛАСУВАЙ ЗА ТРИМОРЕЦА АГЕНТ НА ЦРУ ЗА ВОЙНА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ТОЙ Е ВЪЛК В АГНЕШКА КОЖА ИЗМАМИ НАРОДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА Е НЕГОВА ПАРТИЯ ОТ НЕПОЧТЕННИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ПРОКЛЕТ ДА Е КОЙТО ГЛАСУВА ЗА НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ р. радев

  7. Кой бе Герджиков с чалга на уста ще застане срещу американците

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *