Симона Пейчева и Жана лапнаха кавала

Жена Симона кавали

Симона Пейчева и Жана Брейчева за пръв път се издъниха яко в предаването „И аз го мога“.

Когато стане дума за танци или акробатика, те нямат стигане, но ги препъна нещо на пръв поглед елементарно – българският народен инструмент кавал. Оказа се, че той бил трудна работа, особено за Симона, която до третия ден на репетициите не можа да изкара и звук от него, камо ли мелодия.

Жана се оказа по-добра в „духането“ и изкара още първия ден мелодия, но се разви до нотите на две елементарни детски песнички. За да замаскират пълното им издънване, продуцентите пресъздадоха атмосферата на дискотека, в която двете ще пускат песни, а после ще се надсвирват.

Надсвирването обаче не  се състоя. И двете мъчеха и надуваха кавалите, но стана нещо средно между бучене и блеене. Менторът им не сдържа смеха си и със сълзи на очи каза, че на репетициите поне Жана е смогнала да изсвири два реда от „Седнало е Джорето“, но в пряк ефир се объркала. Той накара адреналинката да направи повторение и най-накрая тя успя да го докара близко до Джорето. Поради което и спечели две точки.

В шоуто продължават да мъчат участниците с какви ли не номера с цел да привлекат публика. В залата обаче има малко мераклии да гледат и повечето са от екипа или роднини на участниците, а форматът не можа да се наложи този сезон. Хората предпочитат мачове или „Мастър шеф“, вместо да гледат как се мъчат участниците и да се правят на циркаджии.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *