Сестрата на Николай Димов: Анита Мейзер го рекетираше! Упоила го е, за да го убие!

anita-meizer-3

Роднините на убития съпруг на Анита Мейзер направиха шокиращи разкрития за брака му. Те са категорични, че жена му го е умъртвила умишлено!

Близките на покойния културист Николай Димов са сигурни, че версията на Анита е пълна лъжа и не го е убила „по непредпазливост“, а с умисъл.

Сестрата на Николай, Милена, смята, че Мейзер го е упоила, за да го ликвидира. Според нея, Анита се е опитала да прикрие умишленото убийство.

anita-meizer-6

През последните три години бракът на Николай и Анита е бил напълно фиктивен – поради взаимна изгода. Мейзер е фалирала в Щатите, категорична е сестрата на културиста. Всичките й банкови сметки и имоти там са под запор.

Единствените й доходи били от имотите, които отдава под наем във Варна, и от…рекета, който прибирала от Николай Димов!

Културистът нямал зелена карта и единственият начин да остане в САЩ бил като продължава да е женен за Анита Мейзер. Скандалната мис- ка му прибирала всеки месец по няколко хиляди долара, за да не се разведе с него.

През последните три години обаче, Анита и Николай не живеели заедно. Мейзер, освен че му искала пари, го карала да се преструват, че имат щастлив брак.

Освен че е в ареста заради убийството на съпруга си, крещу Анита беше повдигнато второ обвинение – за опит да подкупи длъжностно лице.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *