Сергей Лавров: Днес Зеленски призова НАТО да нанесе превантивен Ядрен Удар срещу Русия. Сега разбрахте ли защо провеждаме Специалната военна операция

Изявлението на украинския президент Владимир Зеленски за нанасяне на превантивен ядрен удар срещу Русия потвърждава заплахата, която представлява Киев, и необходимостта от специалната военна операция, заяви днес руският министър на външните работи Сергей Лавров, цитиран от ТАСС и БТА.


„Вчера Зеленски призова своите западни господари да нанесат превантивен ядрен удар срещу Русия. По този начин въпросната фигура представи по същество пред целия свят очевидни доказателства за заплахите, породени от киевския режим, за чието неутрализиране беше започната и специалната военна операция“, каза руският външен министър на заседание на представители на управляващата партия „Единна Русия“.

Вчера украинският президент заяви по време на дискусия с австралийския мозъчен тръст Институт „Лоуи“, че НАТО трябва да нанесе ядрени удари срещу Русия, за да предотврати използването на ядрено оръжие от страна на самата Русия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Много му е белото на Зеления!БРЕНДО ДА УВЕЛИЧИ ДОСТАВКИТЕ НА КРИСТАЛИ!!!

  2. НАРКОМАНА СВЕТА КЬОРАВ И ГЛУХ ЛИ Е САЩ ПОДСТРЕКАВАТ НАРКОМАНА СОЦИОПАТ ЗЕЛЕНСКИ КЪМ УНИЩОЖАВАНЕ НА СВЕТА ЗАЩО НАРОДИТЕ СПЯТ

  3. Какво още трябва да каже и направи този кървав зеленски за да се вземат мерки и го свалят от власт това чудовище? Толкова злини направи и в момента прави,че се чудя не се ли страхуват хората от това което причинява този БЯС!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *