Сензационно! Цецка Цачева и Плевнелиев са Роднини! Вижте Каква Тайна Пазят двамата! Виж Тук:

Цецка Цачева и Росен Плевнелиев са роднини!

Този любопитен факт бе зорко пазен и остана в пълна тайна от електората… Докато двамата не си признаха. В различно време и независимо един от друг. И двамата в интервюта!

Дали политиците ни ги удариха жегите, или последвалите градушки… или са си ударени по принцип… Кой да ти каже? Но странните съвпадения в думите на Плевнелиев и Цачева, с които описват произхода си, просто шокират.

Още преди пет години в едно от първите си интервюта по БТВ, президентът призна, че е започнал бизнеса си, като гледал на карти в Универсалния магазин в Гоце Делчев чрез специална компютърна програма, изработена от самия него. Досущ като истинска  врачка, предсказвал бъдещето и надничал в миналото. Клиентите му били хора средна ръка. Изобщо не мамел доверчивите си съграждани, защото фанатично вярвал в предсказанията на цифрите и картинките. Освен това ЕксПрезидентът ни често бил спохождан от спомени и видения от своето минало и убедено заяви по телевизията, че в свой предишен живот бил… ирландска пастирка! Виж ТУК

Това признание не му донесе никакви политически дивиденти, но за сметка на това даде много хляб на зевзеците и медиите. Те му лепнаха прякора „Пастирката“, който псевдоним си му лепне и до днес, заедно с доста други унизителни и комични прозвища.

И тъкмо народът преглътна екстравагантната новина, че всъщност е управляван от преродила се мома от Ирландия… и бе плеснат с друго- още по-шантаво признание: Тези дни Екс- кандидатката за президент от ГЕРБ Цецка Цачева и съпругът й Румен Данговски дадоха съвместно интервю пред ПИК. Там Цецка застреля читателите със следното признание /цитираме/: „Преди много се увличах от идеите за прераждането. Тогава отидох при моя позната-нумероложка, която изчисли, че в един от предишните си животи, съм била мъж – ирландец, била съм водач, много са ме следвали, а аз  съм препускал /а/ на кон по крайбрежието на океана.“ /край на цитата/.

Е, как да няма шуробаджанащина при нашите управници от ГЕРБ! И тая шуробаджанащина не е отсега, а датира от векове, както се оказва от признанията им.

Представете си за миг идиличната картина – Цецка, в образа на мъж , /което между другото й отива/, яхнала гордо коня препуска по бреговете на Ирландия. А в същото това време Плевнелиев, /скромна ирландска девойка/ пасе на полето овце. Юначният воин препуска край пастирката, тя трепка с мигли и така ден след ден. Във всички ирландски саги и легенди от подобни срещи произлиза едно единствено нещо. Двамата се влюбват и в зависимост от това кой от какъв род е, момъкът или иска ръката на момата, или просто я отвлича с коня си, без да се церемони с разни пръстени и салтанати.

Историята прикрива интимните подробности от ирланската среща на Росица и Цецко, но със сигурност двамата се познават. И то издълбоко! И даже си го признаха.

Не е случайно и че единият стана президент, а вторият – кандидат за президент. Само че с разменени роли. Плевнелиев, прероден в мъж, а Цецка – в жена. Е, на нея ще й трябва още едно прераждане, за да спечели, но това е друг въпрос.

А третият въпрос е: Дали политиците от ГЕРБ, когато нямат какво да кажат, не трябва просто да си мълчат.

Но за да са в светлината на прожекторите, те са готови да си признаят и че са извънземни.

Няма да се учудим ако утре някой герберастин си признае, че е марсианец, а друг – тайно малко зелено човече.

Нищо чудно…

Прекомерната власт води до лудост! А в тази държава всичко е възможно.

Последното не го твърдим ние от Skandalno.net, а призракът на бащата на Хамлет, прероден в роден депутат, или поне политик… Така че източникът ни е достоверен! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *