ЧЕТИРИТЕ СМЪРТОНОСНИ ГРЯХА НА БОРИСОВ, които Срутиха Държавата! След последните 200 млн. заем, ИДЕ ДЪЛГОВО РОБСТВО ЗА БЪЛГАРИЯ! Истината е ЗЛОВЕЩА! Виж ТУК:

И в третия си управленски мандат Борисов продължи традицията на ГЕРБ да се замесва в крупни корупционни скандали, редувани с периодично теглене на безбожно големи заеми. Последните се трупат на гърба на обикновения данъкоплатец. Който, заедно с децата и внуците си до девето коляно ще ги плаща поне 60-70 години.

И за да изглеждат заемите двойно по-малки, вместо в лева, управниците ни ги теглят в евро. За заблуда на противника-избирател.

Но, въпреки това, когато престъпната гербаджийска шайка на главатаря Боко Тиквата тегли заем от 200 милиона евро, това няма как да остане незабелязано. И няма как да не предизвика множество въпроси.

„Правителството на Бойко Борисов поставя държавата в голяма опасност“, заяви вчера в тв. предаване дългогодишният икономически експерт на БСП Румен Гечев.

И наистина, ако се замислим, основания за такова твърдение има предостатъчно. Едно от най-тревожните основания е лансираното от Румен Гечев твърдение, че новият заем се превръща в КРЕДИТЕН КАПАН за страната ни.

Някои ще кажат, че няма никакъв кредитен капан, и че правителството просто „емитира заем“. Само че това изобщо не е вярно. Истината е съвсем друга. И твърде плашеща: Когато започнеш да вземаш заем след заем и то през два месеца, това означава, че трупаш дълг, който очевидно не можеш да изплащаш, защото икономиката ти е рухнала и не събира достатъчно средства. А колкото повече заеми взимаш, толкова повече се увеличава сумата на дълга ти.

А върху дълга се трупат и лихви. А иначе, целокупното българско народо-население чак след няколко години ще разбере, че държавата не може по никакъв начин да изплати натрупания от Борисов астрономически дълг от заеми и лихви.

Горе долу тогава ще се усетим, че страната ни е попаднала в ДЪЛГОВО РОБСТВО. Което Румен Гечев нарича по-меко „кредитен капан“. Същото дългово робство обаче сега разорява Гърция. И ние вървим по утъпкания от комшиите път.

Скоро Международният валутен фонд ще стъпи на врата и на нашата страна. Ще поиска намаляване на заплати и пенсии, увеличаване на данъците и премахване на всички социални плащания, особено тези, които подпомагат раждането и майчинството. Защото на Запада не му трябват деца в България. Тоест, отново ще започне едно безкрайно затягане на коланите. И ще продължи безмилостното унищожаване на остатъците от българския народ.

Ето това на практика означава „невинното“ вземане на „малки“ заеми от 200 милиона евро. Чрез които кабинетът Борисов-3 УЧАСТВА в унищожаването на България. Това е първата вина на антибългарския премиер Бойко Борисов.

Борисов обаче има още три крупни вини:

Нашенския Бай Х*й взима заеми, защото държавата няма пари. А пари в бюджета няма и не се предвижда да има по простата причина, че нямаме икономика. И което е още по-лошо: Никой от управляващите вече трети мандат гербаджии не си мърда и пръста да съживи българското производство и износа на наши стоки в чужбина.

Ето я и втората вина на Борисов: Унищожаването на българската икономика!!!

И за да бъде унищожението пълно, с тези 200 милиона евро герберите ще финансират не някоя икономическа или социална програма, а… вкарването и заселването на още мигранти в България. Според Румен Гечев това ще стане със сигурност и със сигурност тези 200 млн. са предвидени точно за тази цел, защото страните от вишеградската четворка – Полша, Чехия, Унгария и Словакия – категорично отказаха да приемат повече мигранти.

Това е третата вина на кабинета „Борисов-3“.

Четвъртата вина на Борисовото „управление“ са безкрайните лъжи на пожарникаря и хората му. Последната по дата лъжа е, че в бюджета имало резерв от 13 милиарда лева. Лошото е, че от тези митични 13 милиарда никой българин не е видял и стотинка. И което е още по-лошото – никой никога няма да ги види. Защото тези пари съществуват само на хартия и във въображението на бодигарда от Банкя.

Добрата новина е, че готвеният ни от Запада и тукашната му марионетка Борисов български апокалипсис все още може да бъде спрян. Стига само да спрем да мълчим. И да се противопоставим решително на напъните за унищожаване на древната ни родина и нейният малък, но горд и несломен от никой народ. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. a dano no nadali veche e nepopravimo kasno borisov otdavna triabvase da e ubit edinstveno i posledna vazmojnost e revolucia i po posoka evrazia s bratskia ruski narod tova e spasenieto na balgaria

  2. gn rumen gechev da ste jiv i zdrav i neka gospod e vinagi s vas i decata vi vie ste edin dostoen balgarin

  3. s protesti niama da stane samo revolucia borisov ciganizira balgaria kmetovete na gerb razdavaha pari na ciganite za da pecheli boiko izborite v dobrich detelina nikolova razdavase na ciganite po 50 leva i igraese kiochek s tiah do 20 godini balgarite ste izcheznat koito e izliazal niama da se varne koito e ostanal ste zagine borisov triabva da izleze ot vlastta ako ne iska triabva da bade ubit samo tova e spasenieto

  4. borisov mrastniko proklet da si prokleta da e dasteri ti proklet da e i vnuka ti ti obrichas naroda na stud glad robstvo i smart prokleti da ste vsichki ot gerb predateli zaedno s decata vi

  5. „Стига само да спрем да мълчим“
    Не стига.
    А бе вие не разбирате ли че си имате работа със
    високо организирана структура.
    Която работи със стратегия и тактика.
    Какво може да предложи тълпата срещу това.
    Нищо.
    Около какво да се обединят хората.
    Като се откажат от спокойствието и мизерното
    си житие какво ще получат.
    Нищо.
    И това се знае, анализира,планира предварително.
    Включително и поведението на тълпата.

    Като отричате нещо лошо какво ново предлагате.
    С какво да го заменим.

    Четете системен анализ и управление на ресурсите.
    Без наука не става.
    Тия отгоре не четат обаче ги инструктират.

  6. Да, прав е Красчо,че над ОПГстоят мощни престъпни олигархични кръгове от ЕС и САЩ,които крепят властта на нашите престъпници с цел грабеж и колонизация.Но, това не значи,че ние трябва да сдадем багажа.
    Революцията ще се състои.Умни и родолюбиви хора са подготвили и Програма за след това,която програма ще изведе страната от кризата,ще я обяви за суверенна,ще направи външна политика на база двустранни отношения, ще ликвидира безработицата и ще развива икономиката на страната.Всички политици с вина от прехода ще бъдат осъдени и ще влязат в затвора.
    Публикацията на Иво Македонски е творение на истински журналист,такъв,какъвто е в представите на българите.Такива публикации крепят бълагарския дух.
    На 11юли е обявен общонационален протест в 17ч.пред НС.Хубаво би било да има един оратор като Иво Македонски.Това би събрало и вдъхновило много хора.
    Само казвам, всеки решава за себе си.

  7. 5 uli 2017 bravo rumiana ivanova ti si edno umno i smelo momiche dai boje da ima i drugi kato teb ne se izdarja poveche tazi tirania na mafiata gerb van ot vlastta na rodinata balgaroubieca borisov da jivee general radev da jivee bratska rusia van ot rodinata okupatorite amerika es nato gerb

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *