АНТИ-ЦИГАНСКИТЕ ПРОТЕСТИ в Асеновград – РЕЖИСИРАНИ ОТ ГЕРБ! Вижте Защо Борисов Размаха Етническата Карта! Виж Тук:

България отново се тресе от протести. Надъхани рокери и футболни ултраси атакуват ромската махала в Асеновград. Причината – бити млади български гребци от нахакани местни мургавелковци.

Дотук добре! На народа му писна от ромските набези и своеволия… и реши да раздава сам правосъдие, след като институциите не могат или по-скоро не искат. Циганската престъпност у нас е всеобхватна и масова. Буквално всеки ден подивели роми ограбват къщи, пребиват баби… Поводи за протести на българите – бол!

Но защо етническото напрежение ескалира точно в Асеновград и точно сега?

В България няма нищо случайно. Както казахме по-горе, междуетническите сблъсъци у нас са ежедневие: ромски деца млатят български в училище и по улиците, цигани пребиват и изнасилват баби, дерибействат в селата, крадат на поразия, безчинстват… Новината се появява в ъгълчето на някой сайт, минава и заминава и почти никой не й обръща внимание. По телевизиите водещите я съобщават между другото, със сериозен глас и печални физиономии. И в следващата емисия вече я няма. И как ще я има, като неолиберасткия ЕС тутакси ще скръцне със зъби, че не си дундурим малцинствата и не ги интегрираме. Абсурд!

Затова и у нас произволът е пълен: циганите си правят каквото си поискат, народът трае, медиите мълчат, а ЕС ръкопляска. Пък в знак на висше господарско благоволение Меркел даже позволява на Борисов да я целуне.

Но каквито и послушковци и отличници да сме, западната пропаганда повелява от време на време народното напрежение да се отпушва, като му се пуска вентила. Но не когато хората решат спонтанно, а когато протестът ще свърши работа и на правителството.

Да, боят в Асеновград беше само поводът! Боеве стават всеки ден, но този беше специален. Соросоидните и гербаджийски национални медии, които иначе мълчат като пукали по етническата тема, този път я подхванаха като невидели, платените от властта тролове започнаха да нахъсват групите във Фейсбук, по Бтв, Нова и Канал-1 упоително и надълго бяха интервюирани „печални потърпевши“, които още повече нагнетиха напрежението. Неизменните рокери слязоха от моторите и започнаха да слушат новини и да се нахъсват. Активизираха се и футболните агитки, а вестникарски заглавия с шрифтове като подкови наченаха да подгряват населението: СТАВА СТРАШНО! ИДВА КАТУНИЦА-2! ХИЛЯДИ АТАКУВАТ РОМСКАТА МАХАЛА В АСЕНОВГРАД. ЖАНДАРМЕРИЯТА ОБГРАДИ МАХАЛАТА!…

Придворните телевизии Нова и БТВ стигнаха дотам, че даже поведоха народния бунт и изиграха ролята на подстрекатели. Три дни преди планирания митинг, те през час съобщаваха на цяла България кога ще се проведе и в колко часа ще избухне „всенародното въстание“ и спонтанно недоволство.

Не ви ли се струва малко странно? Телевизии да обявяват протест и точния му ден и час, сякаш това е поръчано платено съобщение. И то бе точно такова! Защото всеки знае кой спонсорира най-големите ни медии да манипулират общественото мнение.

Че в България трябва непрекъснато да се протестира, е повече от ясно. Че никой почти за нищо не протестира, също е ясно.

И ако надникнем малко зад кулисите на протеста, ще забележим странни неща, които останаха невидими за народа. Нападението в Асеновград над спортисти беше само повод. Градът беше избран заради случилото се в него в момент, когато раздухването на етническата карта е важно за властта. Ако по това време беше станало каквото и да е циганско безчинство в който и да било друг град, тълпите щяха да бъдат насочени натам – рокери, агитки и други платени и безплатни ентусиасти и щатни протестъри… в перьод!

А причините да се състои този протест, противоречащ на обсебилия ни западно-соросоиден евро-американски и неолиберален мейнстрийм, са още по-ясни! Но никой по медиите няма да ги изрече. Освен Skandalno.net, разбира се:

На 1 юли бяха вдигнати цените на тока, парното и газта. Вместо народният гняв да се излее там, той бе пренасочен в Асеновград.

На 5 юли има обявен протест на полицаите, които ще стачкуват за заплати! Тоест, срещу правителството, което няма пари да изпълни исканията им за по-високи заплати. Униформените обаче бяха командировани да охраняват циганската махала в Асеновград. А в репортажите на телевизиите се прокраднаха множество уж случайни интервюта на млади български националисти, които показваха белези от палки по телата си с твърдението, че родната полиция бие по-лошо и от циганите.

На всичкото отгоре, за да стане картинката по-гореща и фрапантна, в пловдивската Шекер махала циганите се вдигнаха в защита на асеновградските си братя. Полицаите се защуряха между двата града, започнаха да местят техника и жива сила… А камерите на платените от властта журналисти се погрижиха полиците ни да изглеждат шашнати и безсилни, а на моменти и смешни, тъй като се подбираха специални и тенденциозни кадри от суматохата.

Някой доста си поигра, за да запали фитила на етническото напрежение и типично по Пожарникарски си поигра с огъня.

България настръхна срещу циганите и полицаите.

На утрешния си протест полицаите ще изглеждат смешни. Половината са командировани да вардят махалите, а отишлите на протеста ще бъдат освиркани.

А в това време се свика кризесен щаб за…жегите и градушките!

Кукловодът е доволен, куклите танцуват!

Циганите ще продължат да си безчинстват- всяко чудо за три дни! Българите да се примиряват, бунтовете са потушени, а правителството излиза от цялата тази, забъркана от самото него каша, чисто като младенец.

Сценарият на ГЕРБ мина по план.

А цените скочиха тихичко и нищо чудно утре да видим благодарствено шествие пред МС.

В България, тази нещастна територия, всичко е възможно!

Всичко!

Докато ГЕРБ е на власт, театъра на абсурда ще продължи.

Защото под управлението на тази абсурдна ГЕРБерастка власт, всеки осмелил се да протестира, бива изкарван Мунчо! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Приятели,
    .
    Ако днес не бием камбаните за бунт, утре ще ги бием за… масови погребения…
    .
    Тероризма си е тероризъм… и ислямския и циганския… и обикновенния цигански тероризъм в организирани престъпни групи и индивидуалния… и КУПЕНИЯ (и от европейските тайни служби и от нашата управляваща партия) и безплатния…
    .
    Точно такива ТЕРОРИСТИ – „невинни „асеновградски“ душици“, свикнали с поколения някой друг да плаща за издръжката им, за парите на европейски и американски тайни служби, КЛАХА И ОЩЕ ОБЕЗГЛАВЯВАТ ДЕЦАТА НА СИРИЯ…, а когато се върнат в европейските си държави и свършат парите взривяват и газят с бусове европейските си съграждани…
    .
    Защо ли…?
    – Защото 1 000 долара са си… 1 000 долара… и за бандитите няма значение дали ще бият български деца, грабят български пенсионери, газят с бусове или взривяват европейци или убиват сирийци, за да ги „изработят“…!
    .
    ПОРЪЧКАТА Е… ДА СЕ ПРОЛЕЕ КРЪВ…
    (…да нахлуе американски (и малко турски) окупационен корпус и властта на Борисов да стане вечна…)
    .

  2. 4 uli 2017 kakvo oste chakame sabudi se narode s protesti nisto niama da se resi da se organizirame na 9 septemvri ciala balgaria da izlezem i izhvarlim mafiotskia bos borisov nacionalen pozor e da ni upravliava mafiot revolucia general radev e s nas bratska rusia niama da ni izostavi revolucia

  3. Ами синковеца Борисов, да повика папата да погали и циганите по главата, както него са го галили трима папи. Обществена тайна е че папите благославят и прощават на престъпници–та той може от там да е прихванал да защитава изродите. Папа Йоан Павел отиде да прости на престъпника Агжа, но не отиде при невинния Антонов, да му се извини. Що за кощунство
    е това дето ни предлагат и прилагат, като човешки права. Тази сган дето обира и изнасилва възрастните хора, започна да посяга и на българските деца, а и се размножават като плъховете–излизат от дупки и от
    смрад–какви са техните задължения ??? Да се развъждат повече, да не си плащат нито ток, нито вода. Я приятеля на папите барабар с тези, за които няма човешки задължения да си търсят друго място,
    защото на тази земя по Божия воля няма да оцелеят

  4. 5 uli 2017 ako na 9 septemvri ne izlezem ciala balgaria na revolucia srestu pravitelstvoto na mafiata ne sme dostoini potomci na levski i botev ne sme narod a marsa

  5. Най-голямата грешка която хората правят, е когато винят хората от другите нации и раси като цигани, негри и дори самите себе си за нещастието което ги е сполетяло, и което е сполетяло вече целия свят. Вината не е в отделните нации и народи. Вината е в техните правителства, или по-точно в тези, на които техните правителства са едни слуги. Това е една група милиардери, без чието знание и разрешение нищо важно не се случва в по-голямата част на света. За сега Русия и Китай са извън техния контрол. Може би нещата на България ще се оправят ако мине на страната на Русия. Но това е почти невъзможно, а пък и дори да стане, миналото няма да се върне. Ако 3-та Световна Война не прерасне в ядрена война, възможно е Русия и Китай, които са вече капиталистически страни, да подновят капитализма на света който отиваше към своя край. Каква роля ще изиграе в тези събития групата милиардери, така наречените „билдерберги“ предстои да видим.

  6. ,,висше господарско благоволение Меркел даже позволява на Борисов да я целуне,,
    ПЕТИМНАТА ЗА МЪЖЕ ГОСПОЖА ПРОДАДЕ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА МЪЖЕ И СПЕРМА ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА РАСИТЕ ИМ.
    ,, ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ МАМА …..,,

    ,,Кукловодът е доволен, куклите танцуват!
    Сценарият на ГЕРБ мина по план.
    Докато ГЕРБ е на власт, театъра на абсурда ще продължи.,,

    ИСТИНА ИСТИНА ИСТИНА

  7. 7 uli 2017 romite sa izbornia kontingent na nezakonnata mafiotska partia gerb zaedno s balgaroubieca na naroda i rodinata s pomosta na romskite glasove e treti pat premier pojarnikaria izmamnik borisov romite i gerb sa gemocida te ili nie triabva barzo da resime i do 9 septemvri revolucia

  8. 8 uli 2017 vsenaroda revolucia da svalim ot garba na naroda ordite gerb i romite te sa genocida na naroda te ni porobiha izajdat truda ni hliaba na decata ni dokoga ste gi nosim na garba si postaviha ni i v kreditno robstvo decata ni biagat v cujbina i niama da se varnat vsenarodna revolucia

  9. 8 uli 2017 zov za pomost do bratska rusia i vladimir putin btatia pomognete ni da se spasim ot upravliavastata mafia gerb i izbiratelnia i kontingent romite te zaedno dvete ordi porobiha naroda i rodinata ni tegliat krediti i kradat parite postaviha ni vkreditno robstvo izlojiha ni na stud glad i bezparichie romite prebivat decata ni ne sme zastiteni niama pravosadie iznasilvat maikite ni strasen genocid zagivame i decata ni se razbiagaha iz chujbina amerika es nato i mafiata gerb zaedno s ciganite ni ubivat spasete ni da jivee bratska rusia

  10. Страната е залята с антицигански протести, които се насърчавани от управляващите. Защо го правят това? Много ясно. За да пренасочат ГНВА НА ХОРАТА,поскъпването на живота от себе си върху циганите. Нали помнете как и защо падна правителството на Борисов 1. Хората излязоха на масов протест заради поскъването на цените на тока.Оправданието им беше – ето циганите крадат ток, затова тока е скъп. Сега, началото 2019 г., без да има обективни причини, всичко поскъпна и тока, и топлото, и водата и най-вече хляба, както и всички останали храни. Кой е виновен за всичко това? Гнева на хората расте. Управляващите умело пренасочват гнева на хората върху циганите. Ето цените растат защото циганите крадат.

  11. Страната е залята с антицигански протести, които се насърчавани от управляващите. Защо го правят това? Много ясно. За да пренасочат ГНВА НА ХОРАТА,поскъпването на живота от себе си върху циганите. Нали помнете как и защо падна правителството на Борисов 1. Хората излязоха на масов протест заради поскъването на цените на тока.Оправданието им беше – ето циганите крадат ток, затова тока е скъп. Сега, началото 2019 г., без да има обективни причини, всичко поскъпна и тока, и топлото, и водата и най-вече хляба, както и всички останали храни. Кой е виновен за всичко това? Гнева на хората расте. Управляващите умело пренасочват гнева на хората върху циганите. Ето цените растат защото циганите крадат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *