СЕМ спира вулгарен клип с Николета

Николета мечеСъветът за електронни медии е в дълбок размисъл  дали и най-вече как да спре клип на Андреа и Фики.

И то не заради двамата певци, а заради  Николета Лозанова, която  прави се*с с плюшено мече. Андреа потвърди този факт и се изжали, че буквално валят купища жалби срещу част от заснетите кадри на песента „Се*с за ден”. „Някой се оплакал в СЕМ, че моят клип уронвал престижа и авторитета на жените”, оплака се певицата.

Шефът на електронния регулатор Георги Лозанов каза, че ръководеният от него орган няма необходимите права и всъщност не може да спре излъчването на който и да било  клип, а само да  направи проверка дали видеото съдържа недопустими  се*суални елементи и да каже дали може да се излъчва преди 23 часа.

Това обаче може да се случи само в медиите, а не и в Ютюб, където клиповете се гледат денонощно. При нарушение глобата е до 30 000 лева. Лозанов призна, че почти  за всеки втори клип на фолкпевиците идват сигнали, но повечето от тях  след проверка не се потвърждават и кадрите били в рамките на допустимото.

Фенове обаче твърдят  в социалните мрежи, че скандалът с клипа на е търсен  нарочно, за да се постигне  пиар ефект, който да докара повече гледания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *