Сватба или Погребение?! СВАТБАТА НА СИДЕРОВ се Превърна в Политическа Клоунада! Борисов ОПИПВА ШАФЕРКИ, Симеонов се Кълчи по Народна Носия! + СНИМКИ Виж Тук:

Уж скромното и в тесен кръг тържество на Волен Сидеров и Деница Гаджева, се превърна в политически цирк и жалка клоунада.

По думите на самият Сидеров, на тържеството му щяха да присъстват само приятели и роднини. Но се оказа, че най-големият приятел на Волен е премиерът Борисов, а вторият му топ авер е вицепремиерът Валери Симеонов.

И Бойко, и Валери удобно забравиха как съвсем доскоро ги наричаше атакистът и какви митинги им спряташе по улиците и пред офисите им. И с какви грозни думи ги наричаше. Човек с достойнство, ако бъде наречен „педе*аст“ или „ку*ва“ на площада пред хората, или по телевизията, никога не би преглътнал обидата и би отбягвал с погнуса такъв опонент. Да не говорим за останалите Сидерови квалификации като „мошеник“, „далавераджия“, „тарикат“, „смешник“, „палячо“ и тем подобни тежки думи, изречени от атакиста по адрес на Борисов и Симеонов.

Но се оказа, че в политиката се оцелява само ако днес те плюят, а утре лижеш изплютото. Или си такъв джентълмен, та си чак над нещата. Да си джентълмен е добре, но да отидеш на сватбата на човек, който само допреди няколко месеца те е определял като „проста мутра“, „национален предател“ и „позор за България“… това минава всякакви границите на приличието и достига тези на гротескното нагаждачество и уродливата безпринципност.

От бързане да се появи на светското събитие депутат от ВМРО катастрофира. Борисов пък закъсня и пропусна церемонията и коментарите на булката. Но пък се появи в точния момент, в който камерите да се насочат и отразяват само него. Не пропусна да си направи силен пиар, като страстно разцелува младоженката, а после си направи флиртаджийски снимки с хубавичките шаферки. Затвърждавайки имиджа си на „любовник № 1 на народа“.

С един калпак повече го удари в саморекламата Валери Симеонов, който се появи на сватбата хем по-късно от Борисов, хем… с народна носия. Потури, пояс, шапка, везана риза и всичко както си му е редът.

Същият този Валери, пред чиято телевизия СКАТ Сидеров спретна митинг, на който се изгаври със Симеонов. В отговор на което Валери го нарече луд и подаде жалба в полицията за хулиганство. Срещу хулиганските изяви на атакиста на два пъти жалби в полицията е пускал и самият Бойко Борисов. Но сега и Премиер, и вицепремиер първи, пъргаво и чевръсто подскачаха на сватбеното хоро. А какво хоро само… Като извадено от романа на Антон Страшимиров!!!

Смешно е, жалко е, тъжно е, когато заклети врагове стават лицемерни приятели в името на властта и парите!

Волен пак е на пиедестал, защото във всеки един момент той може да напусне коалицията и да събори правителството. Той е златният пръст, който крепи всички лапачи и крадци. Това те прекрасно го знаят. Затова се отчетоха подобаващо с подаръци и присъствие. Колкото и да е невероятно, Волен ги държи в ръцете си.

Да му е честита младата булка!

Къде обаче е днес онзи Волен Сидеров. Не мъжа на жена си и не държанката на правителството. Говорим за онзи политик Сидеров, в когото толкова онеправдан и озлочестен народ се кълнеше и силно вярваше…

Този Волен Сидеров вече не съществува! Лека му пръст! И в този ред на мисли… сватба ли бе това или погребението на България! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Волен Сидеров в несвяст: „Бойко, к*рво..! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/3rH8r7WKV98

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. волен страхливеца с охрана от народни пари пази сватбата си от народната любов и доверие ПАТРИОТ болене КУРВО СВАТБЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ НЕ СЛАГАЙ В УСТАТА СИ ДУМАТА НАРОД РУСИЯ

  2. Съжалявам безкрайно, че подкрепях Атака от самото и начало. Гнус ме е да си помисля, че благодарение И на моя глас този примитивен нагаждач отиде на втори тур на президентските избори. Но ще съм щастлив, когато на следващите избори този помияр разбере, че зад него вече няма „съратници“!

  3. Какво падение! Трябва много да е ценен тоя дърт младоженец, че Борисов да си изтърве мача и да опипва шаферки на сватбата му.

  4. Да честитим на този клоун свадбата му… Има светли периоди, но тъмните му са повече и понякога си е направо за 4-ти километър или Карлуково, но понеже имал имунитет, не можело да го вкарат там…

  5. Погребението на Волен Сидеров!
    Пир по време на чума,ясно кой е платил масрафа за сватбата на Воленчо,Борисов?!
    Отблагодарява му се че за пореден път Сидеров е стратегически коалиционен партнъор на Бойко Българоубиец!
    Сидеров ще види вече парламент,през крив макарон!
    АТАКА умря!!!

  6. Ако не сте проумели, че всички ,които се наричат политици, са от едно и също котило,–ЖАЛКО. Късно е да пишете и да се тюхкате. Кой от всички тия ви предложи нещо ново и различно, за да ви покаже, че е по-различен, по-разумен и т.н. Всички обещават и се гаврят с доверието на народа. Да ги попитаме къде ни е настоящето, и в какъв времеви интервал се намира то. Зная, че никой от тях не може да отговори, а ще гледат тъпо, защото само това имат–тъпотия, продажност, невежество, и най- вече алчност. Да вземем например младоженеца–не виждате ли, когато този говори, как леко издърпва крайчетата на устните си в страни. Да вземем другия подлизурко наречен премиер–заглеждали ли сте се във формата на клепачите му??? А пък третия–никога ли не сте видели хитростта в очите му??? Не само атака е умряла–всички са умрели отдавна, но са на ,,командно дишане,, Хайде със здраве……….

  7. За бомбите в училища: прото някой ученик не си е научил урока или не му се тоди на училище и хайде – бомбена заплаха. Номиршха се и такива русофоби, че заплахите идволи от руското посолство.

  8. Е, колко пъти де се жени този идиот? Поне откакто се е роявил в политиката, това му е трета сатба

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *