Сашо Майонезата се утешава с Наталия Гуркова

Сашо грозенМайонезеният бос Александър Найденов вече напълно  забрави за бившата си Елен Колева. Дори успя да й намери още по-фатална заместничка – манекенката Наталия Гуркова.

От няколко дни Сашо  неизменно се движи в компанията на Наталия. Миналата седмица  двамата цъфнаха, хванати под ръка на светско парти, но тогава гостите на светското събиране предположиха, че носителката на приза „Мис България 1998″ е  просто придружителка на взискателния бизнесмен.

След партито  обаче, последваха още няколко случайни уж срещи – двамата бяха  засичани нееднократно в столичните ресторанти „Проя“ и „Глория Мар“ пред отрупани маси в доста интимен разговор.

Според слуховете, омъжената за чужденец Наталия е пуснала в ход женския си чар и е  успяла да омае доста  по-възрастния от нея Сашо Найденов След което се настанила в леглото му  и двамата вече поддържат интимни отношения.

Засега изглеждат щастливи заедно, обаче едва ли ще изкарат много време така. Наталия е доста палава и ненаситна в леглото. Известно е и че често сменя интимните си партньори и ги захвърля, след като им се насити.  Това няма как да се хареса на Сашо Майонезата, който пък е известен като патологичен ревнивец и не прощава дори мислена изневяра, коментирт в светските среди.

Наталия Гуркова по документи се води все още омъжена за черногорския диамантен бос Джорджи, от когото има две деца, но си вее байряка и често е засичана с различни мъже. За брака си твърди, че бил вече просто на хартия, защото се изчерпал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fuvkQECb9P8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *