Нико Тупарев: Интересът на БИГ Брадър е по-голям от приятелството ми със Стефан Данаилов

никоПродуцентът на „Биг Брадър“ Нико Тупарев най-после проговори по най-скандалната тема в историята на предаването в българския му вариант  –  замесването на Стефан Данаилов против съгласието му и вкарването в Къщата на неговия незаконен син Владимир.

Аз бях раздвоен, защото със Стефан и Мария бяхме приятели. Много съм близък със семейството му. Имах избор да не направя това, което се случи, но имам и оправдание  – смятам, че работата ми изисква пълен професионализъм. Когато обсъждахме с екипа влизането на Влако и майка му Ирен, казах, че моят личен интерес и отношенията с хората винаги го поставям  на второ място, а на първо място задължително е интересът на предаването!. Това е моят стил на работа. Когато нещо е много важно за гледаемостта на предаването го правяи не  размествам приоритетите.

Влизането на Влдимир  беше важно за тогавашния замисъл на  „ВИП Брадър“ и аз съответно си поех рисковете и цялата отговорност.

Признавам, че не съм водил тогава разговор със Стефан, а после му се струпаха много неща и не съм му се натрапвал повече. Иначе продължавам да съм в добри отношения с доведения му син  Росен Цанков и да си поддържам контактите с него. Не зная дали все още Стефан ми се сърди, или му е минало, не съм се обаждал, той също не ми е звънял.

Но не чувствам вина.  Хората  живеят с идеята, че някой друг им е виновен,  за да се стигне до определена ситуация, не че самите те са причината за ситуацията. Все пак, ако Стефан нямаше извънбрачен син, аз нямаше как да го вкарам в Къщата, нали?

Тупарев призна и че не е бил на погребението на Мария, защото не бил в България, когато тя починала. Майка ми обаче е ходила, подчерта той. Двете с Мария бяха много близки и оттам идват нашите отношения със семейството на актьора, когото аз много уважавам.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WUcCGufrd7Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *