Златка Димитрова пак бременна!

Златка бременнаЗлатка Димитрова отново е бременна. Тези слухове обиколиха светкавично светските среди.

Подозренията, че плеймейтката  е заченала за втори път, били предизвикани  от приятно закръглено коремче, което брюнетката показала на всички гости, докато била на партито на рожденния ден на своята добра дружка Николета Лозанова.

Изглежда така,  все едно  вече е влязла  в третия месец“, споделиха богопомазани, сдобили се с покана за партито. Те изазоха  още, че бившата участничка в цели два  „ВИП Брадър“-а  не пила  никакъв алкохол през цялата вечер а вдигнала една чаша червено вино,  за да се чукне с рожденчката.

Освен това щастливата усмивката не слязла от лицето на Димитрова, а още по-щастлив изглеждал  приятелят ѝ Миро.

Няма как това да е вярно, разсъждават трезвомислещи. В края на лятото Златка направи спонтанен аборт в 7-я месец и се наложи мъртвият плод да бъде изваден със секцио. След подобна операция лекарите препоръчват поне една година да не се забременява, за да не те отвори раната при наедряването на корема. Дори и да е измислено нещо ново, от което ставаш като нов след операция, то няма как Златка да е  прихванала още след излизането от болницата и вече да е в третия месец. Ако все пак е заченала, то е станало съвсем наскоро, смятат по-запознати с детеродните процеси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F3rdXjpjRBs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *