Китаеца в нов филм – залюби Калина Паскалева

Калина КитаецаНескопосаните изпълнения и опити за влизане в трагични роли в Биг Брадър ол старс продължават.

На фона на всички странни диалози и монолози, се стигна до още по-абсурден.

Ники Китаеца се влюби в Калина. Бившият платен пиар любовник на Азис, за когото Евгени Минчев твърди, че не е сторил всичко само в името на извесността и авторката на „Дневниците на една к*рва“ се червят като малки деца и успешно играят ролята на гимназисти, покрай които прехвърчат първите любовни трепети. Ники стои и гледа Паскалева като влюбено теле, а тя пък свежда очи и кокетничи.

Ти сама знаеш какво чувствам към теб. Четеш ли очите ми? – пита Китаеца, като в третокласна турска сапунка. Защото аз виждам отговора на въпроса си в очите ти.

Чета, но ти си женен, имаш и дете, приглася Калина във втората главна роля. Това, че съм женен, хем е проблем, хем не е, въздиша брадатият тип многозначително. Е, да, много неща биха могли да се случат, казва неопределено Калина. Но тук ни гледат милиони хора. Какво ще си помислят за нас? Ако бяхме навън, ако нямаше камери…

Но ти нали чувстваш това, което чувствам аз, настойчиво пита Ники. Изкусителката трепва срамежливо с мигли, чак да не се надява човек на такова актьорско майсторство. След което се разплаква на песен, изпълена не от кого да е, а от Емил Каменов. А Китаеца хуква да я утешава в спалнята.

По липса на друго, продукцията излъчва ли, излъчва режисираните любовни трепети. А двамата играчи вътре знаят, че до финал се стига или със скндали, или с любов. И дават всичко от себе си, за да избутат още 10 дни, пък каквото сабя покаже.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *