Сашо Диков: Обожавам плоското коремче на Люба Кулезич

Сашо Диков - КулезичЛятото и дългата ваканция  явно  не са  стопили старата вражда между  Сашо Диков и колежката му  Люба Кулезич.

Миналогодишните жлъчни реплики, изписани и пуснати  по медиите се подновяват с нова сила, но засега, само засега с доста по-умерен тон.

Двамата изобщо  не спряха да се заяждат един с друг в  студиото на „Здравей, България“ днес сутринта. Те бяха гости заедно с  Мира Иванова, уж за да представят какви ще са предаванията им през  новия  сезон.

Докато Диков кротко  представяше темите в „DIKOFF“, Люба с злорадо го репликираше „Ама това твоето предаване ще се езлъчва по цял ден ли, че не мога добре да разбера?“, „Ама това същество от Луната ли е паднало“ – визира тя момичето, което ще чете хороскопа.

Стажанта се усмихна свирепо и каза, че единственото, което може да сподели за новата си асистентка е, че девойката ходи доста повече на фитнес от самата  Кулезич.

„Каквооооооооооо? Това означава, че искаш да кажеш, че съм дебела ли?“, подскочи като опарена водещата.

„Не, бе, не. Ти си супер елегантна и тренирана. Вижте – обърна се той към зрителите – „На Кулезич плоският корем просто е убийствен!“, изцери се изведнъж Диков и остави опонетнката си с отворена уста.

Зрителите обаче останаха леко стресирани  къде Сашо е виждал корема на Кулезич при това гол. За сметка на това всички се нагледаха на затруднените й мимики и стрнанна неестествена усмивка, които са неизбежно следствие на поредната доза с ботокс за разкрасяване.

В момента журналистката е бясна, че Диков има две предавания от по три часа, а нейното бе орязано само до 60 минути и тепърва се очаква сблъсъците между двамата да стават все по-ожесточени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *