Бирмата уволнява гардовете си заради Преслава!

Преслава журиБирмата ще уволни охраната си и ще назначи нова, по-надеждна.

Причината за това негово крайно действие  е повече от комична и буди луд кикот у всички.  Телохранителите му са стояли и само са гледали, без да регарират,  докато разпенената Преслава му разбила цяла бутилка в главата. Тогава Бирмата насочил гнева си само срещу тогавашната си любима и дълго се разправял с нея на двора, но след време се сетил, че горилите ми нищо не направили, докато главата му поема бутилката. Той вече трудно  можел  да издържа бъзиците на аверите си, които все го питали: „К’ва е тая твоя охрана, кво е това чудо от храброст и сила,  дето не успя от една жена да те опази, бре“.

На Жоро му дошло до гуша от подигравките и твърдо решил да си намери нови здравеняци, които да се грижат за сигурността и спокойствието му и да разкара тези мухльовци, твърдят запознати.

Раелисти обаче смятат, че е нелепо да уволни верните си момчета си заради скъпата си Преслава. В крайна сметка те нито са имали време да реагират, нито пък са знаели как. За да опазят него, трябвало да обезвредят нея и да я пльоснат на земята, да й извият ръката или даже  да я набият. Те не знаели обаче как ще реагира на такова посегателство шефът им, ако прострат скъпоценната му половинка на пода в заведението. И ако не дай, Боже, а наранят. Така че докато разсъждавали как да реагират,  веждата на работодателя им вече била сцепена.

До отвратителната сцена между Преси  и любимия й се стигна през лятотов дискотека, когато тя станала да танцува с шефа на голяма българска фирма за роизводство на ядки – Ангел Ангелов, известен повече като Геле Ядката.

„Ти с мен три години не си танцувала, с тоя ли ще ми се кълчиш?“, избухнал Бирмата, който пък си бил пийнал порядъчно. Унижена публичто, певицата грабнала една бутилка от масата и  без много да се замисли  я разбила в главата на Жоро с елегантен но точен замах. „Бързо успяха да ги  разтърват, но сеирът беше огромен“, споделиха тогава очевидци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RDpyn9xkmxg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *