Азис наема бодигардове заради Атанаска от Павликени

Азис голямАзис буквално пропищя от най-голямата си вманиачена фенка – Атанаска от Павликени, която с пиянския си позорен клип, направен в негова защита, буквално се превърна в идиотска сензация през последния месец.

В желанието си и манията си по Василка изрусената ромка изпаднала в крайности, за да търси възможнности за  контакт с любимеца си всякакви необичайни, възможни и невъзможни начини, само че певецът изобщо не иска и да чуе за нея и даже е готов да си извади ограничителна заповед, ако тя все пак направи опит да го атакува фронтално на улицата или в някой клуб.

Преди месец социалните мрежи гръмнаха с домашно сниманите клипове на Атанаска Тушева от Павликени, която пияна и агресивна, с блеснал поглед се обяснява в огромната си и безгранична си любов към Азис и неговото творчество.

Атанаска, която няколко пъти безсрамно и напористо заяви, че мечтае да прави секс с Азис в мекото му легло и да докосва красивото му тяло, е пробвала неколкократно да се свърже с него в профила му във Фейсбук и чрез телефонни обаждания, обаче  звездата на чалгата отказал всякакъв  контакт с нея. В социалната мрежа той изобщо не четял съобщенията и призивите й, а на  мобилния си телефон, чийто номер тя изровила,  изобщо не отговарял на непознати номера.

Атанаска обаче единствено се донастървява от неговата непристъпност и е  категорична, че ще продължи да го преследва, докато не постигне целите си да го вкара под чаршафите. Перхидролката с изгорената коса даже обмисляла идеята да дойде за няколко дни в София и да си направи бивак пред жилището на певеца, за да му покаже  колко много го обича и че наистина му е най-голямата фенка. Самият Азис обаче е доста стреснат от идеите и действията  на нахалната си почитателка.

Той си наел бодигардове и признал пред приятели, че Атанаска му прави антиреклма и чрез нея хората смятат, че всичките му фенове са такива, което го ужасявало.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9kdFvnWb2VA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *