Руската армия премина в настъпление в Харковска област и активно атакува в Донбас

Руската армия е започнала офанзива в Харковска област и активно атакува в Донбас. Превзет е ключовият град Маринка, съобщиха информационните агенции.

Според информацията, руските войски са преминали в настъпление на десетки километри по направленията Лиман и Купянск.

Руската армия продължава настъплението си в посока Бахмут (Артьомовск) и Авдеевка, където разбива един след друг гъсто разположените укрепени райони на ВСУ. По направленията Запорожие, Кривой рог и Херсон руските сили са в отбрана. ВСУ са повредили железопътен мост близо до Старобогдановка, Запорожка област. Очевидно и на този фронт украинската армия очаква масирана руска атака.

Остава заплахата от ракетни атаки срещу критичната инфраструктура в цяла Украйна.

Руските въоръжени сили поддържат в готовност авиационна група и кораби, способни да носят крилати ракети.

Руската армия е извършила около 100 обстрела от РСЗО.

СВОДКА ОТ ФРОНТА НА 29.11.22 Г. ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/hwjmDDJ-4n0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ИМАТЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГОСПОД ДА БДИ НАД ВАС ДА ВИ ПАЗИ И СЪДЕЙСТВА ЗА ПОБЕДА СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ Я ФАШИСТИ И ПРЕЗИДЕНТ АГЕНТ НА ЦРУ НАТО ЕС САЩ СОРОС ИМАТЕ ОМРАЗАТА НИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  2. Не дебилите,МАЛОУМНИЦИТЕ у нас нямат край.Антончо Кутев вече реши,че не за социални нужди,а да платим за американските изтребители по 200 милиона парчето, щото може да се наложи да се бием с Русия.И как такива крещящи олигофрени все още се подвизават на отговорни властови места. То и в колония, такъв безобразен тип трябва веднага да бъде съден, иначе издигаме безнаказаността в култ.

  3. Слава на Русия!!!Да е жив и здрав г-н ПУТИН !!! СРАМ за българските продажници!СРАМ за президента!Излъга народа!Кой ще възроди БЪЛГАРИЯ? В Ъ З Р А Ж Д А Н Е! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *