Русия обяви, че снощните ракетни удари по Украйна са унищожили резервни подразделения на ВСУ + Сводка от фронта на 28.04.23 г. (С ВИДЕО)

Руското министерство на отбраната заяви днес, че снощните високоточни ракетни удари, извършени от руски стратегически бомбардировачи са ударили украински резервни подразделения, за да им попречат да достигнат фронтовата линия.

Късно снощи руски ракети удариха поразиха десетки цели в централна и южна Украйна. Руското министерство на отбраната обяви, че целта на ударите е била да се попречи на Украйна – която обяви, че започва контранастъпление срещу руските сили – да прехвърли резервни сили на фронтовата линия.

„Снощи руските ВВС извършиха колективен ракетен удар с далекобойни високоточни оръжия по обекти за временно разполагане на резервни подразделения на украинската армия“, заяви на пресконференция говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков. „Целта на масираният удар беше постигната. Всички взети на прицел обекти бяха поразени. Напредъкът на вражеските резерви към зоните на бойните действия беше осуетен“, заяви говорителят на руското МО ген. Игор Конашенков.

СВОДКА ОТ ФРОНТА НА 28.04.23 г. Украинската армия държи едва три улици в Бахмут! ВИЖ ТУК!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Аз още си чакам новинките за удари от Сармати по нюйорк, лъндън, брюксел, берлин, париж …… нещо не са ми интересни новините за несъществеващи народи и държави като укрия, мъкидония, косово…….

  2. FackEu,Виждал ли си ги тези градове от близо,поне Париж за да им желаеш унищожението.Ние каква вина имаме,та нашите политици да ни продават като добитък.

    • Виждала съм Париж.
      В катакомбите на метрото е пълно с просяци и наркомани. В центъра бездомници спят върху канализационните шахти. С цвят на кожата- различен от белия. Смрад. Добавям и ц@ганките българки и румънки в центъра, които крадат и лъжат всеки.
      С две думи- ако искате да бъдете изяден, идете там.
      Париж отдавна не е това, което е бил.
      И совите не са това, което са.
      Има достатъчно клипове в нета- вижте колко са “бели” парижани.

  3. Нямам пред вид гадостите в метрото и наплива на черни от бившите колонии в Париж.Тази вълна от емигранти, този път в по-широка палитра е заляла цяла Европа.Само това,че сме най-бедните поне засега ни спасява от тях,но и това е до време.Всички културни придобивки на този Запад, че и всичките му глезотии са на път да изчезнат, както и цялото им културно наследство, което ще се топи след него.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *