РУМЕН РАДЕВ – „сам юнак на коня“ или…Вижте ИСТИНАТА за българския президент! Вижте ТУК!

Много от нас имаха идеализираната представа, че президентът Радев ще дойде на бял кон и размахал сабя дамаскиня ще помете цялата корумпирана сган от гербаджии, подмазвачи, използвачи и откровени крадци, които са впили зъби и нокти в  народната снага.

Лошото е, че не става така. Първо статуквото цели 8 години се срастваше с властта. И сега почти няма институция, която да не е доминирана от Борисов и ГЕРБ. И правителството, и народното събрание, и огромната част от общините…Всичко е в ръцете герберски.

Изобщо не трябва да забравяме и факта, че Борисов дойде на власт с благословията на ЦРУ. Те и сега го подкрепят. Иначе отдавна щяхме да му видим гърба. Разбира се, подкрепят го по техния си, американски начин. Лицемерно. А зад гърба му подготвят нови послушковци, които да яхнат народа в интерес на западната и местната олигархия.

И единственият, който влезе във властта, без протекцията на САЩ и Запада, бе президентът Румен Радев. Разбира се, в началото и сега, той бе принуден, наред със защитата на българските национални и славянски корени, наред с твърденията му, че Крим е руски и над него се вее флагът на Руската федерация, наред с искането да бъдат свалени всякакви антируски санкции, наред с отстояване на позицията, че нашият, български национален интерес изисква нормални и приятелски отношения с Русия…Румен Радев бе принуден по силата на обстоятелствата, да заявява своята „привързаност“ към НАТО и ЕС, да участва във форуми на НАТО и ЕС и т.н.

Всеки ще попита какви бяха тези обстоятелства? Ами нека най-напред да кажем, че Румен Радев е обикновен човек като нас. Влизайки във властта, той нямаше зад гърба си нито олигарси, нито големи пари, нито някакви властови наши и чужди групировки, които да го подкрепят. Той всъщност бе пожелан от народа. И не беше човек, свързан с политиката, камо ли с днешното герберско статукво.

Това, че не беше свързан със сегашната власт си имаше своите плюсове и недостатъци. Плюс беше всенародната любов към него, която го посрещна още на входа на президентството. Минусите, обаче бяха повече. Той нямаше свои хора, на които да се опре, дори в собствената си администрация. Защото той ги избра. Но дали щяха в критични моменти да са лоялни към него? Това е вече голям въпрос. И отговорът е нееднозначен.

После президентът бе заобиколен от хора в тайните служби, лоялни на ГЕРБ и ЦРУ. Включително и сред тези, които осигуряват охраната му. Нямаше подкрепа в правителството. Нямаше подкрепа в общините. Влизаше във властта на една страна, изцяло обсебена от гербери и техните американски господари. Беше наистина „сам юнак на коня“! Един митичен Крали Марко, от който хората в България очакваха с мощен замах на сабята дамаскиня да унищожи злото. Нека, обаче си спомним, че такъв подвиг не е бил по силите дори на Крали Марко, когото народът изгради като образ в своите песни и легенди.

Ето тези обстоятелства принуждават днес нашият президент да лавира. Да търси пресечната точка на противоположни сили, които се сблъскват в страната ни. Нека си спомним, че на самия железен, смел и самоотвержен президент Владимир Путин му трябваха 10 – 12 години, за да изправи икономиката на Русия на крака.  Да си осигури подкрепата на силовите структури, на военно-промишления комплекс, на армията…И разбира се на руския народ. И то при положение, че цялата власт бе в неговите ръце.

А за зла врага, нашата Конституция не дава почти никакви правомощия на президентската институция.

Но въпреки тези трудни и почти невъзможни условия за работа, заобиколен от всякъде от хора, които го дебнат, нашият президент твърдо и неотклонно защитава националния интерес. Защитава българската и славянската духовна традиция. Защитава страната от все по-нахалната турска инвазия. Дори се намесва в най-чувствителните за икономиката ни сектори като енергийния сектор, изисквайки правителството да създаде такива условия, че България да получава доставките на природен газ ПРЯКО от Русия. А не чрез посредничеството на Турция и милостта на султан Ердоган.

От всички медии и политици, единствен президентът заяви категорично, че Русия не е заплаха за България. И че той държи на поканата си към руския президент Владимир Путин за март 2018 г.

Само Румен Радев заяви категорично, че не трябва да се говори злобно зад гърба на Русия. И че с Русия трябва да говорим приятелски и добронамерено. За да поставим на здрави основи отношенията между нашите две братски страни.

Въпросът е имаме ли ние неговата смелост? В неприятелско обкръжение да отстоява своята позиция и националния интерес? Имаме ли смелостта да го подкрепим с действия, с протести, с подкрепа за всяко негово искане относно Русия и интересите на България? Или както досега, ще го гледаме, ще критикуваме всяка негова стъпка…И ще чакаме свободата да ни дойде, поднесена на тепсия. Докато ние си пием ракийката…

Та, критици на Румен Радев има много. Нека ние, обикновените хора да застанем до него. И да го подкрепяме. За да оцелее във властта един човек, който мисли за народа.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Приятелю Македански! Харесвам ти сайта и чета с удоволствие,като едничката ми забележка е,основите ти да са само български и да поспреш със залитанията.Това сам ще си го решиш,твоя политика. По отношение историята.Избягвай и подхвърляй на съмнения историческите клишета за България!90% гнус и неверни факти!При това писани от чужденци-врагове на българите! И наши дупедавци,разбира се.Та,траки,прабългари,славяни и пр.,всичките са БЪЛГАРИ!ЦЕЛИЯТ СЛАВЯНСКИ СВЯТ Е БЪЛГАРСКИ /СЛАВЯНИ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРМИН,НО СЛАВЯНИ СА САМО БЪЛГАРИТЕ/ И БЪЛГАРИЯ Е ДАЛА ЧЕТМО,ПИСМО И Т.Н.,КОЕТО ЗНАЧИ В С И Ч К О НА ВСИЧКИ ТЯХ,А И НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.БЪЛГАРИТЕ СА ЕДНА ОТ НАЙ-ДРЕВНИТЕ,ДА НЕ КАЖА НАЙ.. ЦИВИЛИЗАЦИИ,ИМПЕРИЯ,КОГАТО НИКОЙ ОТ ДНЕШНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ И ПР.НАРОДИ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ,КАТО ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА.ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МНОГО ИМА И КОЛКО „СТРАШНО“Е,НЕ ЗА НАС РАЗБИРА СЕ ИСТИНАТА ЗА ИСТИРИЯТА НИ!ЧЕТИ КЪДЕТО ТРЯБВА И ЩЕ ПРОГЛЕДАШ! ТИ СИ ЧАСТ ОТ ЕДИН ВЕЛИК НАРОД,РОДИЛ ОСТАНАЛИТЕ!

    • За мен има и ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ:
      Славяни, словени и СЛОВО, ДА ОЗНАЧАВА ЕДНО И СЪЩО! А СЛОВАТА В ОСНОВАТА НА СЪЗДАВАНЕТО СИ СА ПРА-БОЛГАРСКИ, ПРА- БЪЛГАРСКИ!
      Името БОГ по ТОВА ВРЕМЕ ДА Е БОЛО БОлГ!

  2. Казвал съм го преди и пак ще го повторя. Светът с изключение на Русия, Китай и още няколко по-малки държави се командва от една група от 100-на милиардери, така наречените Билдерберги. Тази група съществува от 1954 г. Никое от събитията които се преписват на западния свят не стават без тяхно знание и разрешение. Сега България е под техен пълен контрол. Румен Радев за да спаси България трябва да се пребори с тази група наречени още господари на света. Това не може да стане без намесата на Русия, което пък ако стане, може да доведе до 3-та Световна война.

  3. Аз твърдо и неотклонно, категорично подкрепям нашия президент Румен Радев, заставам плътно зад него!

  4. Генерал Радев е единствената надежда за подтиснатия и подложен на геноцид български народ. Само той е в състояние да спре замисленото унищожаване на българите като нация. Това се знае от управляващата мафиотска върхушка и затова яростно го нападат.

  5. От политиците, само Радев защитава българските интереси! Колкото и да се мъчат разни злонамерени продажници от разни чужди фондации и Гроб да го очернят, истината е очевидна! Радев е моят президент!

  6. Абе Македонски ли си,Татарски ли си защо не се още малко ограмотиш и си таковаш таковата майчина?Ами си седнал да пишеш и плюеш бе бетера ти мръсен!Злобар,Зависници нали митинги правите,хайде сваляйте Бойко!ДА,АМА НЕ!Друг път!Народа избрал Радев,а Бойко кой го избра бе калмук?Олелеее,колко сте жалки отрепки,само ще виете като гладни хиени и чакали с Курнела!

    • Бойко е избран от психопати като тебе, които за съжаление сега са мнозинството на България. Това което не мога да разбера е, как сте се научили да боравите с компютри.

    • Тиквата е избран с фалшификации.Харесват го шепа ненормалници като теб.

    • Злобарите и завистниците са поклонниците боКови!!!Боко го избраха циганите и краварите,които се погрижиха да преиначат изборите и това не се оспорва,а Радеб го избрахме ние народа!!!Спри да плюеш и обиждаш защото теб не те обижда никой….

  7. Ако Румен Радев се откаже от евроатлантическата си цел и не я слага като единствена и водеща за по-нататъшното развитие на България,тогава мога да повярвам, че единствено той мисли за българите.Президентска република е отколешна мечта на Първанов,Библиотекарския и олигархията на БСП.Другото е излишно!Народът-разумната част, схващат все още със сетивата си – добро и лошо,кой е водач и кой е лъжец.Народът подкрепя този,когото прецени,няма нужда някой да му казва,народът съди по делата и по битието си.

  8. 1000 АМЕРИКАНСКИ ТАНКА ГИ ПРЕКАРАХА ПРЕЗ ЦЯЛА ЕВРОПА ДО РУСКАТА ГРАНИЦА- ХАЗАРСКИЯ ПЕДАЛ СТАНИПИШКО УРЕДИ МАЙКА СИ ЗА ПРОФЕСОР ПО ИСТОРИЯ ВЪВ БАН, А ТЯ ,ЕВРЕЙСКАТА КУКУМЯФКА НЕ МОЖЕШЕ ПРАВИЛНО ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ !Където се изакаш във държавно учреждение , , все на еврейска картуна ще падне говн-то !
    А шибаните педали от ГЕРБ реват – „РУСИЯ ЛОША “ – КАТО ВДОВИЦА ЗА УЙ ,ДА ПРОЩАВАТ ПО-КУЛТУРНИТЕ ЧИТАТЕЛИ !ПО-ИЗДУПЕН ПАРЛАМЕНТ ОТ НАШИЯ ,В София ,със по-тъпи депутати няма на света -бас давам ! Не струват и 5 ст -МЪРШОЯДИ!
    Накрая,1 генерал трябва да им бърше задниците- да ходят в ИСРАЕЛСКОТО ПУСОЛСТВУ ДА СЕ ПОДМИВАТ ,КАКТО ЛЮТВИТО-учител по развален български ез.се кри при османлиите в СОФИЯ!

  9. Един български журналист с комунистическо самосъзнание /вече покойник/,Валентин Фъртунов, беше направил филм за Путин и задкулисието – „Путин и задкулисието“. Оказва се, че евреите наистина управлявали света, а аз си мислех, че това е някакъв мит! В Русия управлявали Ротшилдите, а на Запад – Рокфелерите. Руската федерация става мултирелигиозна по времето на управлението на Путин, с 4 водещи религии, като уж Православието било основната, но Путин празнува ханука, байрам и всички празници, има си еврейска тюбитейка /кипа, ермолка/ и въобще е голям „купон“, при все че уж тайно се кръстил в Православието още през социализма… Та изкам да кажа, че президентската република в Русия се крепи на благоразположението на едни супербогати евреи, които биват ухажвани от властта, т. е. от самия Путин, за да бъдат добри и да продължават да се противопоставят на пъклените планове на Рокфелерите да поробят Русия. Да се казва, че Радев е като Путин, е малко неуместно, защото Путин има солиден гръб като се почне от руските евреи и въобще религиозни лидери в Русия, мине се през руските олигарси, между които е самият Путин, и се стигне до партията на Путин „Единна Русия“, която наброява вероятно няколко милиона човека.

  10. Омръзна ми да гледам по тия вестничета физУномии на мутри , мутренски босУве , все са ядосани тяя министЪри , не ги ебб-авът многУ от ЕС – – ЗАТОВА ТЕ ИЗРИГВАТ , ОРИГВАТ СЕ , ИЗБУХВАТ , ПЛАШАТ КЛИТОРата, а вечерта на закътани места из БАНКЯ , , ,, , , БОЙКО-БОТИГАРДА ГИ СКЪТКА , , и делят сметки и евро-суБсидии -а ние с гайдите , , ,гръбнЯка на тая окрадена от Черв. Еврейска мафия държава , хлопаме тиЕ празни холодильники-refrigerators-2 hand ,белким найдем нещо за хапване забравено от вчера !
    А хазарчето СТАНИПИШЕВ ,шеф на Бълг.цървена партия ,прежали ония 19 000 000 лефа, дето жена му- еврейката ЙОСИФова ЗАГУБИ ВЪВ КИПЪР , ,В тяя банки-ОФШОРКИ ЗА БАНДИТИ !!
    Бойко -приетеля на МИШО БИРАТА , ,ДЕТО фЪв ПРАВЕЦ , , ,ИНФАРКТА НАБЪРЗО , Е РАЗТРЕВОЖЕН ,НЕБРЪСНАТ , ,ТРЯБВА ПО ЗАПОВЕД НА КОЛОНИАЛ-АДМИНИСТРАЦИЯТА НА САЩ в София да уолнява тяя прАкуроре и други неудобни сУщества , дето пречат на „АНГЛО-ДИМУКРАЦИЙТА“ и на наркотика ,отглеждан от ЦРУ- ту в Афганистан през Б-я ,на път за НЮ-ОРК , разбираш ? А СЛЪНЦЕТО ПЕЧЕ ЛИ , ПЕЧЕ , А КОРЕМА СИ КЪРКОРИ ,ТЪЙ КАКТО ПРЕДИ ,рекъл поета !Но за всичко е „виновна” РУСИЯ , според мастодонта-хипототан ояден на политическата мисъл АЛ. ЙО.- глашатая на СДС и Атлантизма в Б-я , комай по –окумуш от другия неграмотник-Паско СУЛУМОНЕВ- звездата на Исраелската мафия у нас ! Господ да ни е на помощ с такива гладни политици !
    Еврейската синагогъ има ли мъдър поглед по тия СВИТОВНИ процеси на ограбване в Б-я ,и да изпъкне във медиите като свинЦки мъде в батак?
    */ батак – политическа кир във СОФ. пър-лала-мент!

  11. ЗАД ГЪРБА НА ПРЕЗИДЕНТА,СТАНА ЯСНО,СТОЯТ ПАРИ ОТ НАРКОБИЗНЕСА,МИТЬО ОЧИТЕ,ПАРИ ОТ ОЛИГАРСИ И ТОЗИ НАРИЧАН ОТ ВАС РАДЕТЕЛ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА Е ЗАВИСИМ ОТ ГРИПЕНИТЕ,ДРУЖКАТА СИ ИМПЕКСОВАТА КРАДЛА НИНОВА И ОЩЕ ЗНАЙНИИ НЕЗНАЙНИ БЛАГОДЕТЕЛИ НА ТОЗИ ПИШМАН ПРЕЗИДЕНТ,НАЙ-ЛОШИЯ ИЗБОР ДО СЕГА,САМО ЗАЩОТО НАРОДЪТ ГО ИЗБРА,БЕЗ ДА ГОПОЗНАВА,ДАЛАВЕРИТЕ МУ ,ЕДИНСТВЕНО ПРЕПОРЪЧАН ОТ КРУЩОВСКАТА КРАДЛА,А НА НЕЯ КОЙ И ВЯРВА-НИКОЙ,СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛА В ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА-КРАЛА ОТ НАРОДА,ДОКАТО НИЕ СКАНДИРАХМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ,УВОЛНЕНА ЗА КОРУПЦИЯ ОТ СТАНИШЕВ

  12. NE MOGA DA GO GLEDAM NEGO I KOBILATA DO NEGO ! NO , NALI SI OBIKALJAT SVETA I SI JIVURKAT V REZIDENCIJATA , DOKATO PROSTOLÜDIETO MU SLUSCHA “ DROGIRANITE “ RE4I !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *