Марешки: Борисов и прасенцата му в партийната кочина преядоха с луканка! Сезираме прокуратурата!

Хора, които са оставени да вегетират със 150 лв. пенсия няма как да отидат в София и да протестират.
 
Безработни и бедни също. Тези хора са тотално смачкани и  обезверени. През всички години те са лъгани много. Това беше   основната цел на политическата класа и тя си я постигна. Когато смачкаш един народ, той не протестира. Бедността е болест. У нас се оказва и че е заразна и неизлечима болест. Хора без пари и без дух, лъгани и мачкани, няма как да протестират, те са се примирили.
Това каза зам.-председателят на парламента Веселин Марешки по БТВ.

В малките общини се насажда такъв страх, местни управници толкова жестоко мародерстват, че народът отива да гласува под строй за когото му наредят. А то е ясно за кого му нареждат. Хората отчаяно и изплашено гласуват за палачите си.

Брутално е. Ако не гласуваш, ти отнемат дребните социални помощи, възможността да метеш улиците по някоя програма, обричат те на глад. Даже хората започват да те гледат обвинително, че ще отнемеш малкото придобивки на селцето, или градчето.

Много е тежко. Слушам какво ми говорят хората и се ужасявам, каза Марешки. За каква стабилност може да става дума, когато джобовете им са празни и не могат да пратят децата си на училище?

Те направиха опит за протест. На президентските избори. Гласуваха за мен, за Радев, за промяната. И срещу ГЕРБ.  Да не ми обясняват управляващите, че някой ги обича много. Просто отново упражниха натиск върху хората, купиха си 300 хиляди цигански гласа и пак яхнаха България.

 

В книгата „Шайката” на Антон Тодоров, която наскоро прочетох, са описани като престъпници Бойко, Росен, Цецо и Лиляна. Там е казано ясно, че те ни повлякоха към дъното и ни удавиха. Цитирам: „Работеха и живееха като шайка, занимаваха се с рекет, доноси и контрабанда.

Ние сезираме главният прокурор и искаме да се произнесе  истината ли е казал Антон Тодоров, или е  фалшифицирал документи, което го прави  престъпник. Едно от двете е вярно. Или те са мафия, или Тодоров лъже.

Не искам да коментирам каква е истината. Хората я знаят. Но настоявам Цацаров да се произнесе и веднъж завинаги да стане ясно бандити ли я управляват тази държава, те ли колят и бесят навсякъде, дори в медиите, или авторът си измисля.

Колкото до далаверите, нека Борисов да не се прави на ощипана мома. Да излезе и да каже кой изяде суджука. Той знае, категоричен е Марешки.

Знае, но ще каже ли?

И Цацаров ще посмее ли?

Това е въпросът!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. ГОСПОДИН МАРЕШКИ, ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК , ВИЕ ТОВА СЕГА ЛИ ГО ПРОЗРЯХТЕ? И ВСЕ ПАК, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СМЕЛОСТТА ДА НАЗОВЁТЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА, ДА КАЖЕТЕ НА ВИСОК ГЛАС:“ЦАРЯТ Е ГОЛ“, ДА ПОСТАВИТЕ ВЪПРОСА ЗА МОРАЛНАТА ЧИСТОТА НА БОРЕЦА ЗА ПРАВДА И СВОБОДА-АНТОН ТОДОРОВ, БОРЕЦА СРЕЦУ КОРУПЦИЯТА И БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, МОРАЛНАТА ЧИСТОТА НА ЧОВЕКА, КОЙТО НАПИСА ДЕБЕЛИ КНИГИ –ПОЛИТИЧЕСКАТА БИОГРАФИЯ НА НЕСЪСТОЯЛИЯ СЕ КОМУНИСТ, ИВАН КОСТОВ, РАЗРУШИЛ И РАЗПРОДАЛ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ БОГАТСТВАТА НА ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА БЪЛГАРИЯ! А СЕГА Е ДЕПУТАТ ОТ ПАРТИЯТА НА ТЕЗИ,СРЕЩУ КОИТО СЕ БОРЕШЕ(МАКАР И САМО НА КНИГАТА) .ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ , ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ ОТ ХОРАТА РАЗГРАБИЛИ АКТИВИТЕ НА СТРАНАТА НИ, ДОВЕЛИ ДО ПРОСЕШКО СЪСТОЯНИЕ ТЕЗИ, КОИТО СЪЗДАДОХА БОГАТСТВА? НАЛИ ДОБРЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ !НАВЯРНО ЗАТОВА НЕ Е УДОБНО ДА СЕ ИЗУЧАВА АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ И НЕГОВИЯ „БАЙ ГАНЬО“? ЗА ЖАЛОСТ, ЗАЩОТО ТЕ СА ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ И ТРОВЯТ ЖИВОТА НА ХОРАТА, ЗА КОИТО ВИЕ ГОВОРИТЕ! А ГОЛЕМАНОВ, ДА ЛИ НЕ Е ВЪПЛАЩЕНИЕ НА ВЛАСТИАЩИТЕ? ДАНО ПРОКУРОРА УВАЖИ ВАШЕТО СЕЗИРАНЕ. УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ!

  2. ГОСПОДИН МАРЕШКИ , УЧУДВАТЕ МЕ. ВИЕ СЕГА ЛИ ПРОЗРЯХТЕ РЕАЛНОСТТА? НИМА ЧОВЕК ТРЯБВА ДА КОСУМИРА ВЛАСТ, ЗА ДА МУ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ И ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЖИВОТА НЕ Е САМО НА ЖЪЛТИ Е ПАВЕТА В СОФИЯ ! ТОЙ, ЖИВОТА , ИМА И ПО -СТРАШНО ИЗМЕРЕНИЕ– ТОВА ,ЗА КОЕТО ВИЕ РАЗКАЗВАТЕ, ТОВА Е ЖИВОТА НА СМАЧКАНИЯ МАТ’РЯЛ, КАКТО НЯКОИ МАСТИТИ ПОЛИТИЦИ СЕ ИЗРАЗЯВАТ(ЗА МАТ’РЯЛА СТАВА ДУМА). ,ТОВА Е ЖИВОТА НА ТЕЗИ, ДОКАРАНИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ,КОИТО КАТА ДЕН СИ БРОЯТ ПАРИТЕ, ЗА КОФИЧКА КИСЕЛО МЛЯКО И ХЛЯБ, ТОВА Е ЖИВОТА НА ПОЧЕРНЕНИТЕ СЕМЕЙСТВА, КОИТО ТЪРСЯТ И НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ СПРАВЕДЛИВОСТ, ЗА ПОГУБЕНИТЕ СИ ДЕЦА, ТОВА Е ЖИВОТА НА ПРОКУДЕНИТЕ НИ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ, КОИТО МИЯТ ЧИНИИТЕ НА БОГАТИТЕ ЗАПАДНЯЦИ(ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКИ МОГАТ ДА СА ДЕЦА НА НИНОВА, БОРИСОВ, НА ВСИЧКИ , ЧИИТО ДЕЦА СЕ ОБУЧАВАТ В ПРЕСТИЖНИ ИНСТИТУТИ В САЩ И ЕВРОПА), ТОВА Е ЖИВОТА И НА БЕЛИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО РОВЯТ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК, И Т.Н. ВЛАСТИМАЩИТЕ БЪРЗО ЗАБРАВЯТ СМИРНЕНСКИ И НЕГОВАТА ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА, АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ И НЕГОВИЯ БАЙ ГАНЬО, СТ.Л.КОСТОВ И НЕГОВИЯ ГОЛЕМАНВ. ВСЕ ПАК , ЧЕСТ ВИ ПРАВИ,ЧЕ НАЗОВАВАТЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА И КАЗВАТЕ НА ВИСОК ГЛАС:“ЦАРЯТ Е ГОЛ““, ЧЕ ПОСТАВЯТЕ ВЪПРОСА ЗА МОРАЛНАТА ЧИСТОТА НА БОРЕЦА СРЕЩУ КОМУНИЗМА, КОРУПЦИЯТА, БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ НЕСЪСТОЯЛИЯ СЕ КОМУНИСТ ИВАН КОСТОВ, А СЕГА ВИДЕН ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА Г Е Р Б И ДОСТОЕН НАСЛЕДНИК НА МИТОДИТО АНДРЕЕВ.СТАВА ДУМА ЗА ЧОВЕКА АНТОН ТОДОРОВ. ВЯРВАТЕ ЛИ , ЧЕ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЩЕ ПРИДАДЕ НУЖНОТО ЗНАЧЕНИЕ НА ВАШЕТО СЕЗИРАНЕ? ННАЛИ ЗНАЕТЕ ХУБАВАТА БЪЛГАРСКАТА ПОГОВОРКА:“ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ“!ДЕРЗАЙТЕ ГОСПОДИН МАРЕШКИ , ПА ДАНО ИМА ГОСПОД!

  3. „Бедността е болест.“ Бедността е болест, само когато до нея стои богатството. В първобитно общинният строй имаше само бедни, но те не умираха от глад, както е сега, когато до бедния стои богаташа. За да живеят всички хора щастлив живот, трябва да се премахне разликата между бедни и богати и законите които позволяват подобна разлика.

  4. Какви закони да се премахнат, какви 5 лева бълнувате, Анонимен 1? Ужасяващо е неведението на обикновения българин за обществения строй и за световния ред, който му налага сегашното мизерно съществуване. Никакви протести, никакви бленувани революции не могат да променят реалността, особено в малка страна като нашата. Колелото на историята се върти, но едва ли сегашните поколения ще успеем излезем от тунела. Световните супер сили са двигателят на това изтегляне.

  5. И още нещо: Не очаквайте милионер да ни поведе към светли бъднини!

  6. обяснете на пишман- пулитика Ал Йо – пусланик не знам къде си , , не знам защо си , , ,тлъсто “ homo -недоразумение “- резултат на дефектен ЕВРО- метаболизъм в СОФ. гепи-пърЛА-ЛАмент , на който все РУСИЯ и ПУТИН му са криви – кьорав ли е, не види ли , че СОФ. ПЪРЛЪМЕНТ крадат като индийски маймуни ,та пушек се вдига!
    Когато се събуди от ЕВРО-анестезията , , и почне пак да плюе срещу ветеро, да си сповни ,кога гладен сереше тънко-тънко , , и обикаляхте с Шкодичката L-120 из Първомайските села със ЕЛКА КОНСТАНТИНОВА , , ,ОСРАХТЕ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ СЪС ТОВА – “ СДС и АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ- това е ПРУГРЕСА БЕ , ХОРА! „

  7. 1000 АМЕРИКАНСКИ ТАНКА ГИ ПРЕКАРАХА ПРЕЗ ЦЯЛА ЕВРОПА ДО РУСКАТА ГРАНИЦА- ХАЗАРСКИЯ ПЕДАЛ СТАНИПИШКО УРЕДИ МАЙКА СИ ЗА ПРОФЕСОР ПО ИСТОРИЯ ВЪВ БАН, А ТЯ ,ЕВРЕЙСКАТА КУКУМЯФКА НЕ МОЖЕШЕ ПРАВИЛНО ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ !Където се изакаш във държавно учреждение , , все на еврейска картуна ще падне говн-то !
    А шибаните педали от ГЕРБ реват – „РУСИЯ ЛОША “ – КАТО ВДОВИЦА ЗА УЙ ,ДА ПРОЩАВАТ ЧИТАТЕЛИТЕ !
    ПО-ИЗДУПЕН ПАРЛАМЕНТ ОТ НАШИЯ ,В София ,със по-тъпи депутати няма на света -бас давам ! Не струват и 5 ст -МЪРШОЯДИ!

  8. Омръзна ми да гледам по тия вестничета физУномии на мутри , мутренски босУве , все са ядосани тяя министЪри , не ги ебб-авът многУ от ЕС – – ЗАТОВА ТЕ ИЗРИГВАТ , ОРИГВАТ СЕ , ИЗБУХВАТ , ПЛАШАТ КЛИТОРата, а вечерта на закътани места из БАНКЯ , , ,, , , БОЙКО-БОТИГАРДА ГИ СКЪТКА , , и делят сметки и евро-суБсидии -а ние с гайдите , , ,гръбнЯка на тая окрадена от Черв. Еврейска мафия държава , хлопаме тиЕ празни холодильники-refrigerators-2 hand ,белким найдем нещо за хапване забравено от вчера !
    А хазарчето СТАНИПИШЕВ ,шеф на Бълг.цървена партия ,прежали ония 19 000 000 лефа, дето жена му- еврейката ЙОСИФова ЗАГУБИ ВЪВ КИПЪР , ,В тяя банки-ОФШОРКИ ЗА БАНДИТИ !!
    Бойко -приетеля на МИШО БИРАТА , ,ДЕТО фЪв ПРАВЕЦ , , ,ИНФАРКТА НАБЪРЗО , Е РАЗТРЕВОЖЕН ,НЕБРЪСНАТ , ,ТРЯБВА ПО ЗАПОВЕД НА КОЛОНИАЛ-АДМИНИСТРАЦИЯТА НА САЩ в София да уолнява тяя прАкуроре и други неудобни сУщества , дето пречат на „АНГЛО-ДИМУКРАЦИЙТА“ и на наркотика ,отглеждан от ЦРУ- ту в Афганистан през Б-я ,на път за НЮ-ОРК , разбираш ? А СЛЪНЦЕТО ПЕЧЕ ЛИ , ПЕЧЕ , А КОРЕМА СИ КЪРКОРИ ,ТЪЙ КАКТО ПРЕДИ ,рекъл поета !Но за всичко е „виновна” РУСИЯ , според мастодонта-хипототан ояден на политическата мисъл АЛ. ЙО.- глашатая на СДС и Атлантизма в Б-я , комай по –окумуш от другия неграмотник-Паско СУЛУМОНЕВ- звездата на Исраелската мафия у нас ! Господ да ни е на помощ с такива гладни политици !
    Еврейската синагогъ има ли мъдър поглед по тия СВИТОВНИ процеси на ограбване в Б-я ,и да изпъкне във медиите като свинЦки мъде в батак?
    */ батак – политическа кир във СОФ. пър-лала-мент!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *