Росен Миленов: Борисов е за Лудницата. Народът е гладен! Протестът ще се Радикализира

Бойко Борисов гледа на целия народ като на глутница измамници и си казва: „В тази компания аз съм най-големият тарикат, затова аз трябва да управлявам. Говорим за улична мутра с напълно изкривена ценностна система“. Протестът ще ескалира и може да се стигне до гражданска война, защото хората на улицата вече не протестират за върховенство на закона, а заради хляба. Гладни са и броят им тепърва ще нараства. Това каза в интервю днес бившият служител на ДАНС и един от организаторите на днешния масиран и яростен протест срещу Хунтата Росен Миленов. Ето какво още сподели той:

–  Г-н Миленов, какви са настроенията на хората, които днес излязоха на протест, след като властта наложи нови рестрикции заради коронавируса?

–  На хората им дойде до гуша от всички простотии. Те вече са радикално настроени. Особено след като се въведоха тези ограничения. Никой от тях не е с по 50-100 000 лева в банковата си сметка. Затова днес страхът от несигурното бъдеще изкара протестиращите на улицата. Всеки има кредити, семейни ангажименти. Нещата вече опират до кокал. Доскоро на площада говорихме за върховенство на закона. Сега какво върховенство, след като хората са гладни?! Докато търсим върховенството, ние ще измрем. В случая вече говорим за борба за биологично оцеляване. Това важи за по-голямата част от населението.

–  Каква е прогнозата ви, дали хората ще излязат още по-многобройни и гневни, за да протестират и да търсят правата си, или ще се затворят, с надеждата, че така ще оцелеят по-лесно?

–  Ако продължат с тези ограничителни мерки, нещата ще ескалират. Нарушава се целия социален ритъм. Въпреки че си имаме работа с един сравнително безобиден вирус, той буквално събори здравеопазването ни. Настоящото окаяно състояние на здравната ни система е резултат от грабежа. А грипното вирусче просто разкри истинското й лице. Казват, че трябва да пазим болниците. Ама кои болници?! Тези ли, които гледаха по какъв начин да ангажират „пътуващи лекари“, само и само да отговорят на стандартите. Сега се оказа, че имат легла, но лекарите ги няма. Видяхме, че тази система е изтърбушена. ГЕРБ са опоскали и в нея не е останало нищо. Да, има лекари с по 1 млн. на месец. Някои взимат 100 000 лева, но повечето се разписват срещу 3000 лева и другото е под масата през комисионни и т. н. Хората днес са на улицата заради хляба си и оцеляването. Има огромен страх, че с тези ограничителни мерки ще се убие бизнеса. Хората панически се страхуват, че ще дойде ден, когато няма да имат какво да сложат на масата. Те са с деца, кредити. Нормално е, всеки би се стресирал.

–  Днес бе сложен край на идеята на Бойко Борисов за ВНС и промяна на конституцията. Премиерът каза, че ако тя не се приеме, той ще си подаде оставката. Защо не го прави?

–  От самото начало това бе партенка на Борисов за отклоняване на вниманието.

–  Но той обеща публично – да си подаде оставката?

–  Този човека, като каже нещо, трябва да провериш дали слънце грее или дъжд вали. Той лъже. патологичен лъжец е. Той не е добре с главата. Колебая се дали е за затвора или за лудницата.

–  Защо задкулисието и службите продължават упорито да поддържат Борисов  във властта, при положение, че, според социологическите проучвания, той е загубил подкрепата, доверието и авторитета на българското общество?

–  Отговорът е един – той ги нареди всички на трапезата. На хранилката са всички – от средния до висшия ешелон. Ще ви дам пример с ДАНС – преводачът на Борисов от едно време, когато бе главен секретар, сега е председател на ДАНС. Говоря за Митко/ бел. ред. Димитър Георгиев/. Зам.-председателят Недялко /бел. ред Недялко Недялков/ е дясната ръка на Делян Пеевски. От редовия служител  там нищо не зависи. Всеки гледа да остане и да не го изхвърлят на улицата. Затова си трае. В МВР и в другите институции е по същия начин. Това е големят тарикат в България. Това е Бай Ганьо. Едните ги нареди на трапезата, а на другите прави шоу, за да ги забавлява.

–  На кои прави шоу?

–  На простите хора.

–  Интелигентните, струва ми се, не се връзват на шоуто му.

–  За тях няма място в България.

–   А как си обяснявате подкрепата за корумпето Борисов от срана на европейски лидери като Ангела Меркел?

–   Те са същите корумпета като него. А отделно, винаги се е знаело, че никоя чужда държава няма да се втурне да брани нашия български национален интерес. Всичко е лицемерие. А западното лицемерие е прословуто. Там са все колониални сили и май ние сме в ролята на тяхна колония. На колониите не им е дадено да имат свои национални интереси. Меркел е директорът на Европа и за да утвърждава властта си в тази глобална структура, й трябват марионетки в Европейския парламент, които да натискат копчетата в тази зловеща игра на демокрация. Меркел си преследва интересите на Германия, а това значи да владее и експлоатира страни като България, Гърция, Хърватия и т. н. Още преди години, докато работех в ДАНС по случая „Батко и братко“, изнесохме 15-20 тома материали от ДФ „Земеделие“ в следствието. И докладваме на представител на ОЛАФ, а той ми вика:“ Вижте, вие си имате политици и нас това не ни интересува. Вие си се оправяйте“. Никой навън не се интересува как и в какви условия живее българския народ. Всичко е лицемерие и материален интерес. А Борисов в това е най-добър.

–  В какво е добър?

–  Да дава на който трябва. А народът нека си дере гърлото на улицата, да вика, да му е празен джоба… Нищо страшно не може да се случи.  Ето затова протестът на улицата ще се радикализира. Срещу Борисов само така трябва да се действа – с винкела през муцуната. Няма кой друг да го свали, освен хората. Всички останали са добре нахранени в момента – така наречените синдикати, браншови организации, разните му американски НПО-та. Шефовете им са със собствени бизнеси и Борисов им раздава поръчки, за да усвояват еврофондове от ЕС. По този начин те не се борят за защитата на населението. Всичко е наредено. Хората трябва да решат най-големият проблема на България – Хунтата на Борисов.

–  Продължава ли премиерът да спи на мека пухена възглавничка, след като над 130 дни има протести?

–   Не, притеснено му е. Залогът е голям, защото може да влезе в затвора. Той много се обижда, защото вярва, че най-големият тарикат е той. Борисов не може да си представи, че има хора в държавата, които спазват законите и си плащат данъците. Той ни мисли всички за тарикати и си вика: „Аз съм най-големият тарикат. Значи аз трябва да ви управлявам“. Това е философията на Борисов.  Той е сбъркан още там, на улицата. Тази мутра не може да приеме, че България е държава. За него цялата сложност на битието се изчерпва с това да заобиколиш закона, да излъжеш, да набуташ пари в джоба на някой, да правиш разни циркове- с цел лична изгода. Той си мисли, че това е България и целият народ е в схемата му. Сбъркан е този човек. Освен в затвора, той трябва и да се лекува в психиатрия. Твърдя го съвсем сериозно. А с него трябва да е й главния Му прокурор.

Като споменахте Иван Гешев, да ви попитам защо напоследък не сме го виждали. Беше ни обещал, че ще пребори битовата престъпност по селата. Сега, обаче никакъв го няма.

–  Прави се на прост и затова се крие.  Той нали каза, че се прави на прост, но не може толкова добре, колкото кумира и ментора си Борисов. Видя се, че той е част от престъпната Хунта. Той ги пази. Облечен си във власт, уж, за да наказваш престъпниците, а ти ги пазиш. Нека се крият тези мизерници – времето им изтича. Чака ги затвор заради милионите съсипани човешки съдби.  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ТАЗИ Е ТОЧНАТА ИСТИНА ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ В НАТО И ЕС ПОРОБИ ОГРАБИ И УНИЩОЖИ РОДИНАТА НИ С УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ РАЗСТРЕЛ НА МУТРИТЕ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  2. Изборите ще са 2 в 1! Заедно с президентските. Това го позволява конституцията, която не пожелахте (БСП*ДПС) да се промени с нова!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *