Арест за Бойко Борисов!

Бившият БСП-депутат Румен Петков и съмишленици внесоха в деловодството на Парламента официално писмо, адресирано до председателя на Народното събрание с настояване за сформиране на временна парламентарна анкетна комисия, която да провери автентичността на снимките и аудио записите от резиденцията на премиера Бойко Борисов.

Румен Петков: „Първата стъпка на комисията трябва да е да покани представители на Института по криминалистика, на които да възложи да изготвят експертиза и, за по-сигурно, каквато е практиката по света, да възложи на още 2 независими лаборатории – едната, с която работи разузнавателното управление на ЕС, и другата – с която работи Британската разузнавателна служба, за да сме сигурни, че ще получим автентични отговори.

Румен Петков внася официалното си писмо в деловодството на Народното събрание

Допускам, че няма да удовлетворите молбата ми и няма да сформирате исканата от мен парламентарна анкетна комисия. Затова отсега ви информирам, че след като изтече административния срок за реакция и вие не предприемете действия, възнамерявам да сезирам по случая Европейската комисия, която да сложи точка по темата.

А точката е ясна – истинността ще се потвърди, след което премиерът Борисов ще бъде арестуван. Защото той не може да обясни произхода на тези пари“.

Главният прокурор Иван Гешев укрива престъпления на премиера и това е причината до момента случаят с нощното му шкафче да не се разследва. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Арест за Бойко Борисов !- МНОГО ТУТКАНЕ, МНОГО ЧАКАНЕ !

    ТОВА ДЕЙСТВИЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОТ ПЕРЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКАТА !

    СЕГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЕИР – БРАВО НА МОМЧЕТАТА !?

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  2. Румене, и ти си бил вътрешен министър. Не може да си нямал сведения за престъпната дейност на Борисов през мутренския му период. Тогава да си го прибрал на топло. Чак сега ли се сещаш. След дъжд качулка.

    • ТОВА,ЧЕ НИЕ НЕ ЗНАЕМ ПРИЧИНАТА НЕ Е ОБЯСНЕНИЕ !!! …КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ, КЪДЕ Е ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР …………….?!?!?! ИЗЧЕЗНА ……..ДА НЕ МУ СЕ Е СЛУЧИЛО “ НЕЩО“ …ДА СИ НАВЕХНАЛ КРАКЪТ .. ха-ха-ха6

  3. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН КАТО КУЧЕ В ДЖИПКАТА

  4. Някои партии продължават да се опитват, да привличат електорат с подобни действия. Много сидеровски! Правилно господин Иванов пита, когато беше на власт защо. Политиката ни е пълна с такива, „борци за правда и свобода“, които попаднали във властта веднага се трансформират в лапачи и се сещат за простолюдието, когато тупнат под масата. От всичките наследници на БКП, единствено Корнелия Нинова и групата около нея се опитват да правят политика, останалите само драскат, за да се докопат до участие във властта. За съжаление имат достатъчно вътрешнопартийни проблеми и докато не ги решат, няма да са добри управници. Точно заради такъв проблем, в същата партия, Борисов си върна властта. Никое НПО не можеше да ги събори, ако гражданите виждаха, че вземат правилни решения. Трудните победи не трябва да се губят толкова лесно.

  5. И тоя като видя че идва и за него блажничкото реши да се прави на патриот!А досега го нямаше никакъв с БСП! Само като има полза от нея се присламчва . Вярно че това което предлага е истина ,нооо късно бе чадо, народът видя за 30г кой кой е в България и вие сте от гладните и крадливи маскари!

  6. Румбата Путков пикае газ в шадравана пред президентството. АБВ няма да влезе в НС още 100г.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *