Рекорд! Ритонката Катя се оригна 41 пъти за 60 секунди!

Преслава щипкиБезумни рекорди  се поставиха в снощния епизод на  ВИП Брадър.

Съквартирантите трябваше да подобряват постижения по вадене на топчета от някаква кремоподобна или желеподобна маса, бързо  ядене на хот дог, скоростно поглъщане  на люти чушки, поставяне на най-много щипки по лицето и …по оригване.

Явно на Брадъра съвсем са му прекъснали откъм идеи сценаристите, тъй като не само дисциплините бяха безумни и глупави, но и първата група трябваше да достига измислени рекорди, а втората да ги подобрява. На Люси Иларионов се падна най-приятната задача. Да изяде пет хот дога за две минути. Той обаче успя да погълне само три, тъй като малко преди това бе закусил с купа кус-кус, половин кило сирене и две огромни чаши сок.

Кичка пък се нацупи и отказа да вади топчета с уста, не за друго, а защото ще си развали грижливо направената на елиминациите прическа. Здравко обаче се метна спортсменски и я замести, като се омаца до ушите, но той пък прическа нямаше. Светлана и Преслава стоически си слагаха щипки по лицата, но Преслава успя да накачи два пъти повече.

На първо място безспорно се класира Катя от „Ритон“, която успя да се оригне 41 пъти за 60 секунди. Рекорд на простотията, която сценаристите бяха измислили!

https://youtu.be/0EtkSHatbu4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *