Ревност съсипва връзката на Ненчо Балабанов и Йоанна

Ненчо ЙоанаТрепетната любовна връзка между Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева вече наближава своя край.

В момента двамата успешно демонстрират перфектни взаимоотношения в светските среди, когато останат насаме обаче, нещата се променят.  Скандалите и избухванията  са станали вече част от живота им и двамата са като куче и котка.

На Ненчо вече му е преляло до козирката от капризите  на певицата и емоционалния тормоз,  който Йоанна му оказва непрекъснато. Актьорът вече сериозно обмислял да сложи край на мъчението, наречено връзка. Той просто не можел да понесе буйната ревност на  блондинката, която отдавна  преминала границите на нормалното.

В началото Ненчо приемал с усмивка сцените, които му спрятала  Драгнева, защото е приятно чувство една жена да се бори за теб с нокти и зъби, сега  вече не можел да слуша истеричните й крясъци и обвинения.
Повод за ревността пък била армията от луди фенки, които го преследват, а медиите само това чакат и му приписват афери  с различни жени.

Според последната клюка, Балабанов имаше тайна връзка с бившата водеща Деси Цонева. За това не знаеха нито той, нито Деси, но Йоанна го подложила на жесток разпит, докато не се убедила, че не я лъже.

В цялата драма не само почитателките са виновни. Наскоро развелия се Балабанов панически се страхувал от обвързване и искал да поживее сам. Драгнева обаче вече си била приготвила багажа и чакала покана да се нанесе в дома му. Тъй като това не се случвало, тя подозирала, че нощем той води други жени в дома си и го проверявала непрекъснато. На него му писнало да го будят в два часа през нощта и да го питат как е, затова решил да се отърве от задушаващата го връзка, твърдят запознати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *