Разкритие: Мафиотът Пепи Еврото е истинският Главен прокурор на България! Той назначи Гешев на този пост! Взривяващо Интервю с Бойко Атанасов:

Петьо Петров- Еврото е реалният господар на прокуратурата. Именно на него Иван Гешев дължи поста си на Главен прокурор. Това разкри днес Бойко Атанасов в скандално интервю по повод журналистическото разследване на „Антикорупционния фонд“ за това как висши магистрати и ченгета плячкосват частни бизнеси чрез рекет, заплахи и репресии. След излъчването на разследването „Осемте джуджета“, авторът Николай Стайков, че е бил заплашван. Женски глас го попитал по телефона: „Имате ли бели ковчези и колко струват?“. Последвало второ обаждане, в което мъж го попитал: „Това ли е погребална агенция Стайкови“. След което домът на журналиста е бил обстрелван. Видео от разследването „Осемте джуджета“, което прониква до най-високите етажи на мафиотската власт- до Бойко Борисов и Делян Пеевски, гледате във видеото под тази статия. Но първо прочетете ВЗРИВЯВАЩОТО Интервю на Бойко Атанасов:

– Г-н Атанасов, тези дни „Антикорупционен фонд“ пусна ужасяващ филм-разследване за това как се заграбват бизнеси в България. В него наред с имената на Делян Пеевски и Бойко Борисов и Иван Гешев, изскочи и едно главно действащо лице в аферата- бившият шеф на Столичното следствие Петьо Петров- Еврото. Като човек от кухнята на Прокуратурата и следствието, какво знаете за него?

– Еврото е и брат на настоящия заместник апелативен прокурор на София Емил Петров. Човекът, който ми предложи и ме назначи на несъществуващата длъжност-ръководител на Първи сектор на столичното следствие, специализиран в дела срещу министри и депутати, както и отговорни служители на МВР. Ръководството на прокуратурата ме изнуди и притисна, че ако не приема тази длъжност, ще бъда арестуван.

– Какво имате предвид като казвате, че длъжността е несъществуваща?

– Просто според закона за съдебната власт такава длъжност не съществува. Бил съм ръководител на „Шпицкоманда“.

– Защо на Петьо Петров му се гласува такова доверие дори сега, когато привидно е извън системата. Официално се води граждански адвокат, а рекетьорският му бизнес се охранява от патрулки на МВР. С какво се отличаваше от останалите магистрати?

– Петър Петров – Еврото е в дълбоки връзки с ръководителите на държавата – с Борисов и ГЕРБ въобще. С бившия главен прокурор Сотир Цацаров са в близки зависимости, които се дължат на делото срещу бившия военен министър Николай Цонев, Тенчо Колев и Петър Сантиров. Те двамата, както и техни роднини, които също са работили в прокуратурата, са в много тежки зависимости. Отделно, Еврото е изключителен комбинатор. Не съм чул какви присъди има по негови дела, но той бе един от приближените хора на бившия шеф на Националната следствена служба и вече покойник Ангел Александров, считан за особено близък до ДПС и лично до Ахмед Доган. Известно ми е още, че Пепи Еврото е един от най-приближените хора на Делян Пеевски и преди, и сега. Има много хора, които дължат кариерата си само на неговата „милост“. Сред тях е целият специализиран отдел на прокуратурата и специализирания сектор на следствието, чийто състав на повече от 90 % в момента са административни ръководители, а ГЕРБ ги повиши на по-високи длъжности.  Еврото е истинският господар на прокуратурата в момента. Няма да е пресилено да кажа, че Гешев му козирува.

Пепи Еврото е подставено лице на Делян Пеевски и Бойко Борисов. Той е равноотдалечен и еднакво близък до двамата. Задачата му е да кадрува в Прокуратурата.

– Какво изпитваха магистратите към г-н Петров – Еврото – страх, уважение, страхопочитание…?

– Една част се страхуваха да не си загубят работата, а други си мечтаеха да ги включи в неговите схеми (негови и на приближените му), за да получат кариерни и финансови облаги. Но не говорете в минало време, защото и в момента е така. Пепи Еврото определя политиката на прокуратурата. Аз мога да свидетелствам за това, че Иван Гешев дължи назначаването си за главен прокурор именно на Еврото. Мога да свидетелствам и за това, че от средата на миналата година Висшият съдебен съвет вече е инструмент в ръцете на главния прокурор. Прокуратурата вече не е само обвинител, а и ви съди.

– Прокуратурата ще се самосезира ли по информацията от разследването на „Антикорупционния фонд“?

– Абсурд. Иван Гешев е силно зависим от Бойко Борисов, а Еврото е като Пеевски – равноотдалечен и еднакво близък на двата центъра на властта в България – Борисов и Доган. Ако Гешев тръгне да разследва, ще трябва влезе в сериозен конфликт и с двамата, след който ще последват фатални неща. Когато една държава действа като мафиотска структура, тя рано или късно се разпада. На такъв етап сме. От 10 години България не функционира по правилата и законите на страната. Тя функционира по извратени правила, присъщи на мафията.

– Във филма бе спомената още и съпругата на г-н Петров. Това изненада ли ви?

– Не, не ме изненада. Аз познавам и предишната му съпруга Сийка Петрова. И тя беше главно действащо лице в схемите му. Той използва близките си. Точно тя организира платените протести в защита на главния прокурор Иван Гешев. Кеакто казах, той си е назначение на Еврото. Прокуратурата е всичко друго, но не и орган, който бди за законността. Приемете, че е инструмент на едни мафиотски кръгове, които са превзели държавата и могат да унищожат всичко и всеки. Самият аз преди няколко месеца бях заплашен с репресии.

– В какво се изразяваха те?

– Беше ми наредено, да се оттегля от прокуратурата. По време на пандемията бях притискан и сплашван, имаше заплахи за живота ми. Те затварят устата на всеки, който изнася данни за нередности и престъпления в прокуратурата. Прокуратурата в този си вид повече не трябва да съществува, защото тя функционира като мафиотска структура. Обидно е страната ни да има такъв главен прокурор като Иван Гешев.

– От вашите думи излиза, че Пепи Еврото стои по-високо от Гешев в някаква невидима, паралелна властова структура, така ли е?

– Структурата всъщност е напълно видима. Аз ги виждам нещата и алармирам за тях още от 2013 година, когато Петьо Петров, който вече беше официално извън системата, нареди на група от подбрани хора да изпълнят поредица от политически поръчки, за да шантажират определени икономически и политически кръгове. През 2016 г. казах, че тези незаконни структури в прокуратурата не се занимават със закони, а с шантаж. Никой не се трогна от показанията ми, въпреки огромният архив с доказателства, който съм представил. ВСС го устройва този модел с паралелните структури, за до може послушните и корумпирани магистрати да бъдат толерирани, а на честните и достойните да се извиват ръцете. Положението е страшно! От своя страна Борисов и Доган използват Прокуратурата и ВСС чрез скалъпени обвинения и фарсови дела да осъществяват натиск и контрол върху поведението на политици и други обществени личности, които се противопоставят на властта им и мафиотския модел, по който функционира клетата ни държеавица. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако все още не сте гледали първата част от разследването на „Антикорупционния фонд“ под заглавие „Осемте джуджета“, можете да я видите тук! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. КОФТИ ИНТЕРВЮТА ………….. БОЙКО, БЯГАЙ В ДУБАЙ ПРИ БОЖКОВ ДА МУ ПРАВИШКОМПАНИЯ. ПАРИ ИМАШ СПАСЯВАЙ СЕ КАТО ВЕСКА МЕДЖИДИЯВА МИНДЖИ-ЯВА В ЮЖНА АФРИКА, ТАМ ЧЕРНИТЕ ЩЕ ТЕ ОПРАВЯТ ДА ОТСЛАБНЕШ ! ––––– ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО, МУ Е ПРЕЗ УЙЬО –––– ПРЕДУПРЕДИХТЕ, ЩЕ ТИ НАПРАВЯТ НЯКОЙ ХВАТКА КУР КАПАН И ОТ НЕЯ НЯМА ОТЪРВАВАНЕ, В ЗАТВОРА ПОПАДНАЛ НА ХОРА И СТАНАЛ ЧОВЕК, БАЙ СТАВРИ ТИ Е МЕРАКЛИЯ ––––––––http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?p=knigi

  2. Предателите,работещи срещу интересите на България наизскачаха от дупките си да плюят по ГЕРБ,защото не искаха да бъдат осъдени и да лежат в затвора за престъпленията си!

    • Интересите на България не се свеждат до алчност и глупост, на шефовете ти и твоята!

      • Здравей! Според теб възможно ли е да излезем от тая помия и как?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *