Разкритие: Борисов ЛЪЖЕ, ЧЕ ДЯДО МУ Е УБИТ НА 9 Септември! Човекът е починал през 1970 г. от старост! Вижте Чии Кости е Изровил Бай Х*й! Виж Тук:

Нито един дядо на Бойко Борисов не е убит на 9 септември 1944 година!

Това става ясно от свидетели на събитията по онова време и по-късно.

Бащата на майка му е починал от старост през 1970 година, а този на баща му – през 1965, свидетелства В. Киров от село Хераково, който познава отлично семейството.

Най-вероятно Борисов говори за прадядо си, който беше кмет на село Хараково. Но и тозу му дядо не беше убит от комунистите, а от престъпници. Името му беше Асен Войнов и беше добър кмет. На 9 септември, когато отвориха затворите и пуснаха политзатворниците, с тях излязоха и доста престъпници. Последните побързаха да доказват лоялност към новата власт от страх да не ги закопчеят пак. В тези мътни времена не се знаеше кой кой е и двама братя, които излежаваха дълга присъда за убийството на чичо си, се възползвали от политическата мътилка и излезли от затвора. А след това веднага подали молби да работят в народната милиция. Приели ги, защото братята изглеждали много ентусиазирани, а те пък решили да сплашат кмета на селото си Хараково да симълчи, защото той единствен знаел за миналото им, разказва свидетелят.

Изкарали го от къщи, завели го в ареста и там, за да го респектират, го понабили. Но станала беля и той починал. После го върнали в затворен ковчег и казали, че е умрял от червен вятър. Това се случи 10 дни след 9 септември.

По-късно милицията проверила кадрите си и двамата били изгонени. Дали са върнати в затвора, или са се запилели някъде из страната, не е ясно.

Според свидетеля, който лично познавал прадядото, единият брат останал в системата, но на ниска длъжност в друг град. А другият се покрил- изчезнал безследно. Никой от двамата не бил нито комунист, нито член на РМС, а обикновени селяни, при това криминални престъпници -убийци.

Така едно криминално престъпление преди години днес бившият заклет комунист Борисов развява като политически дивидент срещу комунизма.

Можете да видите смъртните актове на двамата му дядовци. Хората си живяха 20-25 години след  революцията и никой за нищо не ги е арестувал, нито пък ги е убивал.

Ако бащата на майката на Борисов беше враг на народа и разстрелян като предател, както твърди Борисов, то как така майка му на Бойко стана партиен секретар и дълги години работи като такава? Тези неща се проверяваха. Нямаше как да станеш секретар просто ей така. Ако пък дядото на Борисов по бащина линия е бил убит от комунистите, то как така таткото дълги години работи в пожарната и след това пробутва и синчето си да учи за пожарникар в милиционерската школа? Там също се правеха проверки, не се приемаше някой с тъмно минало, пита възмутеният близък на семейството.

И ако дотук лъжецът Бойко Борисов би могъл да се оправдае с инфантилното обяснение, че майка му или баща му са се промъкнали между капките на проверките и са направили завидни комунистически кариери, то по-нататък нещата стават буквално като в соц. екшън. Младият пожарникар Бойко Борисов е толкова отдаден на службата, че става член на партията, а малко по-късно е избран за шеф на охраната на Тодор Живков!

Бойко Борисов яде и пие с „комунисти“ като охрана на Тодор Живков!

Е, някой изобщо може ли да повярва, че ако дядо му е бил отявлен антикомунист, убит заради идеите си, внукът му ще бъде допуснат да охранява Първия в държавата?

След като е изтъкан от такава огромна, почти родова омраза към комунистите, защо Бойко им е служил вярно. А след 90-та година напуска пожарната, за да остане член на БКП… и партийната книжка си я стиска още?

Че Борисов е нагаждач, това е ясно.

Че се върти по посоката на вятъра, всеки го знае.

Че е бил с всяка власт и се е кланял доземи, се вижда ясно от цялата му биография, подплатена със снимки.

Но да изровиш кокалите на прадядо си, да ги разтракаш пред цяла България, да лъжеш грозно хората в очите, разчитайки на късата им памет, това вече е страшно нагло.

Отскоро въртеливия Борисов се пише антикомунист! И тръби наляво и надясно, че ще се бори с останките от комунизма. Но първо трябва да се сбори със самия себе, като се пръждоса от властта, в която пребивава над 30 години, прелитайки като пеперудка от силен на по-силен благодетел и минавайки дори през мутренските групировки.

Ако смята да свири на струната на антикомунизма, за да търси гласовете на наивниците, нека му съобщим, че архивите са живи, а той просто е патологичен лъжец!

А, че е лъжец знаят вече и клошарите край контейнерите.

Но тази карикатура на „честността“ и „патриотизма“ пак иска да ни управлява!

С партийна книжка до сърцето и лицемерен бяс към БСП. И тази пародия ни управлява два мандата.

После защо сме били държава на абсурдите?

Е как да не сме, когато го знаем, че е бил мутра, шеф на охраната на Тодор Живков, син на верни партийци, вярна креатура на БКП. А сега се прави на най-отявления антикомунист… и пак гласуваме за него?

Не е виновен този, който размята кокалите на прадядо си, а тези, които знаят истината и мълчат! А тези пък, които гласуват за него – тях ние от Skandalno.net оставяме без коментар. Да ги анализират психиатрите. Skandalno.net

 

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Един умен и честен човек,вместо да измисля лъжи и небивалици,можеше да каже какво знае за миналото на семейството.Да каже:родителите ми бяха комунисти,аз също,но разбрах,че съм грешал,че моят път е друг.И да изложи вижданията си за полит.бъдещето собствено и на държавата. Но това е по силите на честния човек,и на умния..А той не е нито едното,нито другото.Но доста хора видяха в него ракета -носител към облагите на властта,а други-като опора в своята омраза към соц.миналото.ББ -овщината стана хранителна среда за корупция,некадърно управление,предателство на нац.интереси.

  2. Той е рядък идиот, демагаг и лецемер и отгоре на всичко е неграмотен, но все пак Доктор Хонорис Кауза на няколко пристижнши университета. Кой ли идиот му е дал тази титла.

  3. Славова, защо не споменаваш 8-месечния му престой в затвора в Пансрац/Чихия. Те са били върнати със самолит в София за да ти съдят у нас. Това става по време на правителство на Андрий Луканов с вътрешен министър Любен Гоцев. Лично познавам добре и двамата. На Гоцев може да се затвори устата но не и на Андре и и това му костваше живота. Всичко съкилийниците на Борисов бяха 8 души, мижду които и Иво Карамански. Имената на длугите 6 не се съобщават.По онове време у нас са станали редица показни убитите, предполагам че част от убитите сасъкилийници на Борисов в Панкрац. Твърдо си знае че Иво Карамански е убит. Првата му работа, като станал секретар на МВР, да отиде в Панкрац и да унищожи всички документи. Обърнете внимание че като примиер Борисов обиколил почти 6цял свят, но не е стъпвал в Чехия. Тамошните журналисти не са сервивни като нашите и веднага ще го питат за Панкрац.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *