Нинова РАЗМАЗА Борисов! Вижте защо Бай Х*й ИЗБЯГА ПОЗОРНО от дебата! Виж Тук:

Днес в ефира на Нова телевизия Борисов категорично заяви, че дебат с лидера на БСП Корнелия Нинова няма да има. Той, разбира се, не даде никакво обяснение за това свое решение.

Ще попитате защо? Ами първо, защото няма как да се измисли някакво разумно обяснение на факта, че лидер на партия, която иска да управлява България, се страхува да излезе на ринга срещу основния си опонент и да разясни на народа си като какво ще бъде това „управление“. И второ, защото само след няколко часа това му „решение“ може кардинално да се промени.

Очевадната истина, обаче е, че никой в България не иска повече Борисов и ГЕРБ в управлението. Те отдавна са изчерпали както скромния лимит на своите възможности, така и лимита на народното търпение.

Ето защо Бащицата на целия български народ не иска диалог с никого. Най-малкото пък с такъв нахъсан и компетентен политик като Корнелия Нинова. Открай време Баце предпочита монолозите в ефир пред удобни нему интервюиращи го журналисти. И е факт, че от 2009 г. досега не е влязъл нито веднъж в тв. дебат с политическите си опоненти. Затова пък час през час хвърля някакви „откровения“ в политическото пространство, което „влюбените“ в него медии като Нова телевизия и btv отразяват в захлас. И разчита отново да си изгради дистанционно образа на захарно петле и ангелче с крилца. На „борец“ за добруването на българите. По твърдения на Борисов от вчера например… Той дори с Путин се бил оправил и вече щяло да има някаква газова тръба и някакъв още по-газов хъб, за които обаче никой нищо не е чувал. Нито руснаците, нито Евросъюза. И още цяла дозина глупости и откровени лъжи родния Бой Х*й изсипва в публичното пространство, а финансираните от него медии охотно тиражират.

Но има още една причина, поради която Борисов бяга от дебати. И тя е, че той трябва да защитава едно провалено управление. Провалено от него и от неговите неолиберални западни „господари“.

Съдбоносната грешка на премиера-слънце бе, че през 2009 г., когато дойде на власт, той заложи на губещия кон. Заложи на глобалистите в САЩ и Запада в лицето на менторката му Ангела Меркел, които унищожиха България. И превърнаха управлението му в емблема на глупостта, робската покорност и антибългарското затриване на националните ни интереси. И на нашата свещена родина.

И сякаш не му стигна, че се върза за колесницата на западните българоубийци, ами направи и следващата, още по-огромна глупост: Скара се жестоко с Русия. Като така предаде и българските и руските интереси. Ето как: Борисов спря изключително изгодните за страната ни енергийни проекти АЕЦ “Белене“, Южен поток и Бургас – Александруполис. Разбира се тези проекти веднага бяха награбени от Гърция и Турция. Затова сега вместо ние да продаваме ток и газ на комшиите и да печелим милиарди, те ще ни дерат кожите с цени, определяни само от тях.

Сега Борисов удобно забравя това свое национално предателство и за да го прикрие, заплещи врели-некипели, че вече се бил „оправил“ с Путин. „Оправил се“, ама друг път. В Русия никой не иска и да чуе за него. Там той е „персона нон грата“. Защото никой не обича предателите. А руснаците ги ненавиждат десеторно повече. Защото винаги се е намирал някой Юда, който да предаде Русия.

Има и още нещо: „Несменяемият държавник“ Борисов не може да отговори на въпроса защо чак сега, след седем години управление и два мандата във властта, той се е заел да дава обещания, че щял да подобри икономическото положение на българите. Щял да прави средната заплата – 1 500 лв.  Предвидливи българи, обаче,  веднага изчислиха, че на Баце ще му е достатъчно само да вдигне чиновническите и министерските заплати… и ето ти СРЕДНА заплата в България от 1 500 лв., а може и да е отгоре.

След двата кабинета Борисов 1 и 2 България е най-бедната страна в Европа. Ние сме на последно място по всички показатели. По жизнен стандарт, здравеопазване, раждаемост, образование… Ние сме страната с най-висока смъртност, с най-нисък БВП на глава от населението, с най-ниски пенсии и заплати…Ние сме страната с най-висока корупция, престъпност, неграмотност, употреба на алкохол и дрога от учениците, с най-голям процент пушачи и болести на нервната система.

В крайна сметка ние сме страната, която изчезва. И ТОВА НИКОЙ ОТ ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА СКРИЕ, КАКТО И ДА ОБЯСНИ на българските избиратели! Нито Борисов, нито някоя от неговите мъжки и женски калинки.

Бойко Борисов и досега не може да обясни ЗАЩО бе взет заемът от 26 милиарда лева! Както и за какво похарчи тези пари? Защото е ясно, че те не са вложени в развитие на българската икономика. Иначе безработицата щеше да намалее, а не да се умеличава. И нямаше да чакаме разни „европейски“ фондове, които да ни строят по някоя и друга жалка градинка с пейки и фонтанчета.

Борисов и досега не може да обясни какво стана с КТБ и кой ограби парите от тази банка, които в по-голямата си част бяха държавни средства! Нещо повече: Не може да обясни кои фирми и финансови кръгове налапаха активите на КТБ и се обогатиха незаконно в ущърб на българския данъкоплатец. Не може да обясни защо винетките станаха 100 лева при положение, че дори новопостроените му магистрали се превърнаха в  капани-убийци на невинни хора! Не може да обясни защо не е проведено нито едно разследване от спецслужбите на търговете за обществени поръчки, където е най-голямата корупция!

Накратко:  НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ОБЯСНИ! ЗАТОВА СТРАХЛИВО БЯГА ОТ ДЕБАТА С КОРНЕЛИЯ НИНОВА!

Само че бягството може да те спаси единствено ако искаш да се скриеш. Но ако искаш да ставаш премиер, няма как да се скриеш. И в този случай бягството не е спасение. А Борисов иска да управлява за трети път вече не по свое желание, а заради натиска на европейските му ментори – и по-точно заради скритите от българския народ ангажименти, които е поел пред тях.

И сега Борисов открито си признава, че го е СТРАХ. Поставен между чука и наковалнята – Борисов е в амок. От еднастрана трябва да угоди на западните си работодатели ида се кандидатира за трети мандат, а от друга – тук в България го заплашва съд. За нанесени щети в огромни размери на държавата. За убитите с глад и болести хора. За мизерията и безработицата. За унищожението на някога цветущата ни родина.

Така че, БОРИСОВ, несеопитвай да бягаш,защото няма къде да се скриеш. Дори временно! Чака те съд: Защото геноцидът над цял един народ!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Аз съм обикновен гражданин на България.На 58 год.съм и искам да ви кажа следното;дами и господа управляващи,на всички вас е ясно,че българският народ измира от глад и мизерия.Допълнително го доубиват неизгодни и непосилни лихви по изтеглени от голяма безисходицакредити.Докато правителството се прави,че не забелязва този ОЧЕВАДЕН факт хората ще го наказват по свой си начин.Итой е или да не гласуват изобщо или просто да гласуват за който и да е.Ибез това ни се повдига от цирка който разиграват политиците ни.Което правителство премахне колекторски фирми-мутри и спре банките-кожодери ТОще спечели народната подкрепа и ГЛАС

  2. Толкова съд го очаква,колкото бащиците,преди него!Много ги е еня руснаците за България и Б.Борисов.Предал ги бил и те много мразели предателите.Толкова ги мразят,че нищожеството Резун,спечели милион от тиражите на книгите си,с който плюеше СССР.И на най големите предатели на Русия,за всички времена,Горбачов и Елцин и дума не се отваря за съд.А на руският Пиночет,Путин му издигна паметник,пред който на Ленин мавзолея,ряпа да яде.Та и утре,ако се появи възможност за прокарването на Южен поток и Русия има изгода от него,ще го построят.Живеем в капиталистическа държава и едни богатеят чрез прихватизираните имоти,други чрез власта,трети с маска и калашник и ми е много интресно,как Нинова и сие,ще подобрят живота на българите,в една полуколониална държава,като България и във време,когато света се тресе от финансова и пройзводствена криза.

  3. Борисов само слуша какви инструкчии ще му даде амириканската посланичка с типично американско име . МУСТАФА.

  4. Господа-другари от „Скандално“, от вас и „Афера“ научих че Борисов е седял в затвора Панкрац в Чехия за кражба и препродажба на коли и наркотрафик Защо си глътнахте езика и нито дума по този въпрос?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *