Йоана Буковска се засрами от ролята си в „Откраднат живот“! Вижте какво направи:

Йоана Буковска издала категорична забрана на близначките си да я гледат в сериала „Откраднат живот“. Актрисата се изплашила, че ако зърнат екранният й образ, децата й ще променят представите си за нея и ще се чудят коя и истинската им майка.

Макар че са само на четири години, Вяра и Любо били доста будни деца и улавяли фалша във въздуха, а на всичкото отгоре обичали да гледат телевизия. Те познавали една друга мама- нежна и любяща, трепереща над тях, готова да им угоди във всичко, но и да ги накаже, когато са сбъркали. Ролята на Виолета Захариева е толкова стряскащо отрицателна и толкова зловеща на моменти, че би могла сериозно да изплаши хлапетата. Според Буковска имало опасност децата й да започнат да се питат какъв човек е наистина майка им, защото все още не правят разлика между екранните роли и реалността. На екрана тя крещи, краде деца, държи се грубо, изнудва, продава бебета, тероризира всички и е най-отрицателният персонаж.

Злобата и себичността й са толкова добре изиграни, че близнаците могат да повярват във всичко.

Йоана стигнала дотам, че гледала епизодите на запис, чак след като малчуганите заспят в леглата си. И се възхищавала колко добре играе и какъв образ е сътворила.

Близнаците са гледали само част от сутрешните интервюта на майка си и вече съзнават, че тя е известна. Питат я за работата й, но не могат все още да проумеят, че играе роли.

„В живота нямам нищо общо с Виолета“, кълне се Буковска. „Аз съм актриса и майка на близнаци, което означава, че съм на денонощно работно време.

Дарявам ги с цялата си любов, опитвам се да се справя с всичко. Съпругът ми помага, но си има своята работа. Не ми е лесно, но трудностите не могат да ме превърнат в чудовището, каквото е моята Виолета“, твърди тя.

И това, въпреки приказките на колегите на Буковска, че актрисата е властна и себична, а ролята й приляга като втора кожа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *