Асен от „София ден и нощ“ се влюби несподелено в известна мома! Вижте в коя:

Асен от хитовия сериал „София ден и нощ“ е хлътнал дълбоко по поп сензацията Дара.

Той харесал девойчето още в „Х фактор“, но тогава бил твърде скромен и през ум не му минавало, че двамата могат да се съберат. С увеличаването на популярността му обаче самочувствието на актьора нараснало и в един момент той решил, че вече е достоен за надарената варненка.

Първо й станал приятел във Фейсбук, само като част от многобройната армия на феновете й, но впоследствие започнал да я преследва по клубовете, където тя имала участия.

Наскоро организирал цяла банда приятели и компанията заела сепаре в клуб, в който щяла да пее тийнейджърката.

Асен стоял на видно място и се мъчел да привлече вниманието на популярната мома, но тя дори не го забелязала. Според негови приятели пък го забелязала, но не му обърнала внимание, тъй като не е неин тип мъж.

За разлика от мускулистите мачовци, които са превзели сапунката „София ден и нощ“, Асен не блести с особена мускулатура. Той е със сравнително добро телосложение, но доста по-нисък и по-незабележим от другите. Няма чара на Марио, плочките на Митака, внушителното присъствие на Боби, мрачната красота на Дани и останалите мъже- герои в сериала. Уменията му в бокса не привличат мадамите, а ролята му на гадже на Симона малко взе да понатежава. Дамите не се впечатляват особено и от многото му медали по карате, които е взел в истинския живот и определено не обръщат внимание на това, че момчето следва актьорско майсторство.

Така че по популярност сигурно е сред последните непрофесионални актьори в сериала, а по външност не е особено открояващ се. Той наистина подхожда на дребничката Симона, но само на екран. Извън снимките двамата даже не са добри приятели и всеки си има собствен живот.

Дара пък си падала по красиви и богати момчета, непременно с мускули и чар. Засега тя няма официално гадже и Асен отчаяно се надява така да е още дълго, за да успее в един момент да се пласира при нея.

Прекалено на високо се е прицелил, категорични са приятелите му и го съветват повече да не си хвърля парите по сепарета и скъпи напитки в клубовете, защото Дара едва ли ще му обърне внимание.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *