Радев: ГЕРБ и ПП-ДБ измамиха избирателите си и обезсмислиха изборите

„Надявам се правителството да не предава националните интереси на България. Лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели. Спомняте си как г-н Борисов обикаляше страната и обясняваше, че „Продължаваме промяната“ са съсипали държавата и ако се допуснат до властта, те ще я довършват. Днес той им подарява цялата власт.“ Това заяви президентът Румен Радев в кулоарите на парламента.

„Спомняте си как ПП в социалните мрежи вдъхновяваха своите последователи, че ГЕРБ са мафията. Днес те споделят властта с ГЕРБ. Спомняте си как „Демократична България“ поведоха избирателите си на кръстоносен поход срещу ДПС-олигархията, днес те изпросиха и получиха подкрепата на ДПС за правителството си и за конституционна реформа. Всички те спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията“, заяви още Радев.

„Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около афиширането на тази коалиция. Защото тя обезсмисли изборите”, посочи държавният глава. „А изборите са основата на демокрацията!“

„Политиката не е само математика за формиране на мнозинство, тя е предимно ценности. Гласуването на това правителство, излъчено от безпринципни коалиции ще покаже дали народните представители са приели ролята да бъдат редови гласуващи“, коментира той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. ЧОВЕКА С ВДИГНАТИЯТ ЮМРУК СРЕЮУ МУТРИТЕ И ШАРЛАТАНИТЕ,ТЕ СЪЮИТЕ МУ ПОКАЗАХА СРЕДЕН ПРЪС.

  2. Спомняме си КОЙ доведе Киро Кандецо и го направи служебен министър Спомняме си как Киро Мошеника излъга за двойното си гражданство и КОЙ, вместо да го натири от министерския пост и предаде на съд, излезе и заяви, че Киро бил българин в сърцето си, с което плю на българската Конституция и Закон и позволи на Кировата шайка да се окопае във властта. И сега този КОЙ излиза и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. На ощипана мома се прави този КОЙ, като разчита на късата памет на така наречения народ. Ами хак му е на такъв народ, който помни по три минути, като маймуните.

  3. На тоя някой верва ли му?
    Пионка на конци.
    Тоя не е никакъв “президент”!
    Мястото му е доживот при бай- Ставри.
    Сган, измет убийствена и предателска!
    Да бъде проклета мръсната измет!
    До девето коляно да бъде проклета и да гори в геената- където му е мястото на тоя боклук сатанински!
    Проклет да си завинаги, дяволска сган!
    Да те застигнат клетвите на всички български майки, чиито деца прогони и искаш да изтребиш!
    Сган мръсна!
    Да пукнеш по- скоро и проклето да е семето ти!
    Проклет да бъдеш завинаги!

  4. А, бе, вие, дето ся съдите Радев за Кирчо и Кокорчо, не се ли подлъгахте и вие да гласувате за тези шарлатани? За тия над 60 депутати на ПП, дето са в сегашния парламент, КОЙ гласува? Не и Радев.

    Радев направи грешка с тях и се поправи. Но не Радев е отговорен за греховете на Кирчо и Кокорчо.

    • Не, не сме гласували за тях. А как точно Радев се поправи, че не се сещам. Даже не помня да се е извинил публично за това, че остави Киро след скандала с двойното му гражданство. Не само не го изгони, но го и защити. А и след всичко, което причиниха на страната ни тези измекяри, които Радев доведе и обгрижваше докато се окопаят, какво значение има извинението.Имаше навремето един лаф – настъпиш някого, кажеш му „Извинявай“, а отговорът е „Извинявай обувка не лъска“. Извинението съвсем не премахва последствията и когато те са сериозни никакво извинение не върши работа. Хайде аз да взема да ти причиня някаква телесна повреда, даже и без да искам, ръка примерно или крак да ти счупя и да ти кажа „Извинявай, без да искам“. Как ти звучи, приемливо ли. А тези к*рви чуждоземни причиниха не на един човек, а на цяла държава, на цял народ, много по-тежки поражения от счупване на ръка или крак.

  5. РАДЕЕ И ГЕШЕВ ДА ОПРАВЯТ ЛАЙНАТА КОИТО ЗАБЪРКАХА СЪС ИЗБОР И ЧАДЪР А НОВИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ОТ 6 ЮНИ ПРОКЛЕТИ ДА СА ЗАЕДНО С ДЕЦАТА ИМ

  6. Със всеки се случва. Подлъгал се е. На фона на мутрата от Банкя Кирчо и Кокорчо му се видяха агнета и той им се довери. Излъга се. После се отрече, нарече ги шарлатани. Но беше късно. Властта им се ослади и сега дружно с мутрата са срещу Радев. Те, заедно с ГЕРБ, имат мнозинство н Парламинта и могат да скроят импичмънт на Радев и като нищо да го свалят. Ще сложат някоя мижитурка от породата на Плевню и ще слушкат какво им се нарежда отвъд океана, от лайняната Урсула или от едно заведение на ул.Козяк…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *