Пълен блъф! Божинов плаче за Валерко, но отива на екзотичен остров с Николета

Николета бяснаТази Нова година Николета и Валери Божинови няма да посрещнат в столична дискотека, както правят по традиция, а ще се уединят на топло и екзотично местенце, на което до този момент още не са ходили, пише  HotArena.net.

 Бъдни вечер и Коледа семейството е изкарало в дома си в Италия, тъй като първенството там по график продължава до края на годината и Божинов  няма как да се прибере в България и да щурее из кръчмите.

 Николета пише в профила си, че празничната трапеза била по принцип нейно задължение, но явно и сега не си е изцапала ръчичките, защото този път Валери е сготвил италиански специалитети, към които бил пристрастен.

 Дъщеричката им Никол е получила доста кукли от Дядо Коледа, тъй като поискала кукла от всичките си баби и дядовци и от мама и татко. Тя има куклена къща, голяма и маркова и може да побере всичките си подаръци там. Изобщо Никол е дете, на което нищо не му липсва, освен доста често самите родители. Но бабите компенсират липсата им.

На фона на цялата тази идилична информация никак не се вързва излязлата вчера по медиите, че лошата Алисия не давала Валерко на баща му. Футболистът много искал да прекара Нова година със сина си, но певицата тропнала с крак и не пуснала детето. И той потънал в скръб.

Сега, както се вижда, някой яко лъже по медиите. Валери няма никакво намерение да се прибере в родината си, камо ли да се види със сина си. Свиждането им пък изобщо не се вързва с планираната екзотична романтична почивка на топло място. Той на пореден месец с Николета, а в краката им се мотае синът на Алисия. Някой представя ли си подобна картина? Ние не.

Явно жалбата на таткото по детето отново е била евтин пиар и нищо повече.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/enuN5MxrC9g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *