Биляна Гавазова чака отроче през май, сватбата после по турски обичай

Биляна ГавазоваБиляна Гавазова ражда  бебето си през май, обяви самата тя.

Партньорката на Антон Хекимян на телевизионния екран се чувства много щастлива с Тодор Христов, от когото чака дете.

 „Биляна много обича да я обичат. Изобщо не очаквам да бъде добра  домакиня, защото е твърде заета с работата си. Но важното е  да откриеш своята половинка, а тя е точно  моята половинка!”, казва бъдещият татко.

 Биляна и бащата на бъдещото й бебе се познавали от 10 години. В началото на изтичащатавече година подновили приятелството си и сериозно задълбочили отношенията си. Връзката им пламнала на неуместно място – след погребение на техен близък приятел.

Тодор е християнин, а Биляна е мюсюлманка. Заради по-различната си религия Гавазова  прекара Коледа на дежурство и забавлява зрителите на Би Ти Ви, а колегата й Антон Хекимян  си почива в Стара Загора.

Родителите й са приели връзката им и гледат на Тодор, като на син. Той  празнува с тях техните празници, а тя с него  пък християнските. И въпреки, че са консервативни,  са приели, че дъщеря им живее с Тодор без брак и благословия.

 Дамата дълго обмисляли как да се оженят – при поп или ходжа и накрая решили само да се разпишат в гражданското, а после да умажат  на желанието на тъста Сергей и тъщата Северина и да  направят сватбата по турски обичай.

С Тодор много обичаме децата и много искахме да имаме дете, но се изненадахме, че Господ ни зарадва толкова бързо”, споделя щастливата Биляна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *