Путин: Новите руски оръжия превъзхождат тези на НАТО (С ВИДЕО)

Руският президент Владимир Путин заяви, че най-новите руски оръжия са по-добри от тези на НАТО. Той заяви това по време на среща с участниците във форума „Всичко за победата!“.

„Разбира се, ако сравняваме съвременното въоръжение на НАТО с нашето въоръжение, произведено в последните години на СССР, то нашето съветско оръжие отстъпва в някои отношения, между другото, не по всички показатели. Ако обаче сравним най-новите западни оръжия с нашите най-нови оръжия, то ние очевидно ги превъзхождаме и то с много. Това е очевиден факт“, заяви руският лидер.

Президентът уточни, че руското превъзходство е не само в ракетното оборудване и бронираните машини, а в почти всички видове оръжия, използвани на бойното поле. „И не превъзхождаме само Запада“, а целия свят“, добави Путин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

По-рано, на 17 януари, бившият ръководител на мисията на посолството на САЩ в Саудитска Арабия Дейвид Рандъл и бившият съветник на Централното командване на САЩ Майкъл Гфелер заявиха, че „чудодейните оръжия“ на НАТО не са успели да осигурят на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) успешна контраофанзива.

Преди това, през септември 2023 г., Путин заяви, че Русия разработва оръжия, основани на нови физически принципи, тъй като те ще гарантират сигурността на страната и военното й превъзходство за много години напред.

Източници: Известия, ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. На кого да вярваме, на Путин, или на Байдън и на нашите пишман политици, подлоги в най кристален вид. Не е нужно да се изброяват имена, списъкът е дълъг. Какви красоти има в Европа, каква архитектура, какви скулптури, какви замъци от векове. Всичко ли искат да унищожат англосаксите за да спасят колониалната си алчност.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *