Путин Недвусмислено: Желая на Българите да се Освободят от Всякакво Робство!

Путин Ердоган
От кого зависим повече?

Президентът на Русия Владимир Путин не показа обида, че в президентството и правителствените институции не е получена нито една покана от България за честването на националния ни празник  – Освобождението ни  от турско иго.

Да не бъдем поканени, е решение на самата суверенна България и хората, които  сега я управляват. Това го приемаме с нужното уважение и не искаме да се месим по какъвто и да било начин в политиката на страната.

Но от сърце желая  на българите  наистина да се освободят от всякакво иго, каза руският президент и така заби ножа направо в раната.

Само с едно пожелание той описа политическата обстановка в страната и подчиненото й и направо наведено положение спрямо САЩ и ЕС.

Да, тъжно ни е да го признаем, но в момента ние сме под иго. Само ятаганите са заменени от кадифени ръкавици.

Зависими сме от всичко и от всички.

Членове сме на ЕС, но правим всичко, което те ни наредят – дори да е в наша голяма вреда. Гледаме прави краставици, щастливи кокошки, свободни прасета и се грижим за правата на гейовете, буквално забравяйки че по улиците има клошари, тежко болни хора, останали без лекарства и пр. Ха мръднем, ха ни цапват с една приятелска глоба. Съответно – сме зависими!!!

Зависими сме и от НАТО, защото двата ни останали самолета не могат да пазят небето ни, а армия също нямаме.

Зависими сме и от Турция. Щом тук свободно се проповядва ислям и то радикален, щом сме на път да узаконим трета турска партия, направо подчинена на Ердоган и не смеем да защитим интересите си! Значи и оттам ни натискат политически.

Зависими сме от САЩ, защото оттам отдавна се диктува политиката на страната ни и не можем да направим една крачка, без да тичаме на питаме може ли.

Независими сме единствено от себе си.

Защото от нас нищо не зависи! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Стига с това РОБСТВО!!!Точното название е 500 год ини ГЕНОЦИД. ИЛИ И ТОВА ЩЕ ОРИЧАТЕ?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *