Лора Крумова Бясна, ще съди Николета!

Лора крумова дебелаЛора Крумова яко е набрала на Николета и се е заканила да съди плеймейтката.
Причината е, че папараците на Лозанова снимали Лора и детето й в колата и репортажът беше излъчен по Би Ти Ви.
В краткото филмче е заснето нарушение на водещата на „Комбина“, която паркира автомобила си на тротоара и препречва пътя на пешеходците.
Дотук добре, но в кадър бил хванат и малкия Явор. И съответно излъчен.
Крумова сезирала СЕМ, че се нарушават правата на детето й и според закона то не може да бъде снимано без нейно разрешение, а материалът не може да бъде излъчван.
От „Папараци“ твърдят, че хлапето било снимано в гръб, но това не утешило вбесената майка. Не стига, че се намесват непрекъснато в личния ни живот, но започнаха да трупат рейтинг и от децата ни, пени се водещата и се заканва, че този път ще осъди Николета.
Лозанова пък недоумява какво толкова се е случило, след като тя непрекъснато фотографира щерка си Никол и я пуска спокойно в социалната мрежа. Защо се сърдела Лора, когато това си било нормално.
За жалост по закон не е нормално и един добър адвокат би смъкнал сериозна сума от жълтото предаване „Папараци“.
Говори се, че Крумова не се вбесила толкова заради Явор, колкото заради самата себе си. Тя била облечена небрежно, тлъстините й се виждали до такава степен, че дори изпъквали от екрана. И зрителите станали свидетели на гледката колко се е освинила.
„Ненавиждам този вид журналистика, която паразитира. И прави предаванията си, дебнейки другите и надничайки в живота им. Не е колегиално и да се следим един друг, само защото сме конкуренти, а за мен Николета е абсолютното дъно“ – казала Лора пред свои приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *