Проф. Пиргова: На срещата си със Зеленски, Денков вкара България във войната с Русия

Политологът проф. Мария Пиргова коментира последните политически ходове на правителството и управляващата коалиция в профила си във Фейсбук. Тя сподели дългогодишното си наблюдение, че всички действия, които властта държи да скрие от народа, ги извършва именно през летния августовски месец.

Пиргова е категорична, че на срещата си със Зеленски в Атина българския премиер Николай Денков е вкарал България във войната на НАТО с Русия.

Ето и целия пост на проф. Мария Пиргова:

ПРОФ. МАРИЯ ПИРГОВА – ПОЛИТОЛОГ

„Със срещата в Атина между Зеленски и Денков България влезе във войната на НАТО с Русия. По същото време, за да не ни оставят и грам съмнение в намеренията си, Тагарев беше в Одеса, където раздаде оръжия и пред украинския военен министър гарантира, че страната ни ще пази военно, опасните им оръжейни товари в наши води. Товари, които ще са на руски прицел. После Тагарев отиде в Киев да поеме още явни и тайни ангажименти.

Министърът на войната Тодор Тагарев се срещна с украинския си колега Олексий Резников в Одеса

Българското правителство работи единствено и само за Украйна… и трескаво бърза.

Всички действия, които трябва да се скрият от населението, се вършат през август. Ние не знаем какви още ангажименти са поети от наше име, освен всичкото оръжие и произведено и непроизведено и охраняване на украинските кораби в наши води.

С какво ще ги пазим, с няколкото останали шлюпки и корабчета? Ясно е че целта не е да опазим каквото и да било. Целта е да предизвикаме руснаците да ни ударят с ракети. Шефът на комисията по външните работи Бойко Борисов се е покрил.

Знае, че не е на хубаво. Скоро ще ни затворят и устите трайно, както обеща Денков на Зеленски – за борба с дезинформацията.“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Притежаваме ключова територия в центъра на Балканите, която е отличен плацдарм за операции на НАТО на изток. Светът напуска досегашната си еднополярност и се преформатира в панрегиони, които ще се изграждат на цивилизационна основа. Мястото на нашата държавата е в центъра на Балканите между турци, гърци, руснаци, сърби, румънци, албанци, хървати, словенци. Ние имаме определена цивилизационна идентичност, цивилизационен код, той е предопределял, предопределя и ще предопределя нашата бъдеща съдба.
    Никога няма да станем англосаксонци, конфуцианци или някакви други. На 600 км сме от Одеса, пътят към Белград оттук минава, Путин обича българите и косъм от главата ни няма да я напусне, уважава ни, за него не сме втора категория homo sapiens. Всекиму се пада според времето и случая

  2. Това педалче денков, заедно с бойко, кирчо, кокорчо и магарев трябва да бъдат изпратени на фронта в украйна. А после Руснаците ще ни освободят за пореден път от нацистката паплач в Българския парламент.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *