Пригожин: Вече няма да е като „преди“. Русия е на прага на най-големите промени в историята си. Това не е краят, а само началото!

„Вече няма да е като „преди“ – Русия е изправена пред най-големите промени в историята“, написа днес ръководителят и основател на ЧВК „Вагнер“ Евгений Пригожин в канала си в Телеграм. 

„Конфликтът в Украйна ще достигне решителен етап тази есен.“ допълни още той.

По думите на Пригожин: Предстоят събития, при които „повечето хора отново ще изпаднат в паника и ще се окажат неподготвени за тях, точно както през февруари-март 2022 г.“

Когато започнат турболенциите най-важното ще е да не се хвърляте от страна на страна, да четете надеждни източници и да знаете предварително за ключовите обрати„, предупреди Пригожин. Ръководителят на ЧВК „Вагнер“ посъветва хората да се доверят на прогнозите на икономиста Азат Валеев. „Той прогнозира мобилизацията 2 месеца преди нейното обявяване, а преди година съветваше да не купуваме долари за 130Сега той обяснява без паника защо не е нужно да се ходи никъде, какво да правим с рублата, какви са възможностите да печелим днес и как да оцелеем в кризата в Русия„, заключи Пригожин в поста си.

Междувременно той показа и новият герб на ЧВК „Вагнер“, в който на мястото на черепа, който заемаше централно място преди, сега стои звезда.

Новият герб на ЧВК „Вагнер“

Във втори пост от днес Пригожин беше още по-многозначителен, като цитира думите на командира на ЧВК „Вагнер“ Дмитрий Уткин: „Това не е краят, а само началото! Предстои ни съвсем скоро да свършим най-голямата и значима работа в света! Ще я започнем и приключим в бързи срокове. Добре дошли в ада!“, завърши Пригожин.

Припомняме, че вчера шефът на ЧВК „Вагнер“ засне видео, от което стана ясно, че е в Африка. В него той заяви: С „Вагнер“ правим Черния континент по-свободен, а Русия – по-велика! ВИЖ ЦЕЛИЯ ПОСТ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *