Ангел Джамбазки е организаторът на Погрома над Паметника на Съветската армия и палатковия лагер

Според изтекла информация от столичното Първо РПУ, Ангел Джамбазки е човекът, изпращал смс-ите на фенове на „Левски” с указания как да атакуват Паметникът на Съветската армия в София. Часове преди инцидента евродепутатът е изпращал подканващи и наставляващи съобщения към хора от групата, която малко преди полунощ на 17 август 2023 година атакува паметника и палатковия лагер около него.

След инцидента, при който беше счупена плочата с надпис в основата на паметника и три жени бяха замеряни с камъни, горящи факли и димки, обиждани и заплашвани, бяха задържани четирима души за разпит.

Българският евродепутат Ангел Джамбазки е част от групата на Европейските консерватори и реформисти в ЕП. Той е един от най-активните евродепутати с над 1000 изказвания, над 200 институционални предложения за резолюции, над 80 становища и доклади и над 2000 внесени поправки.

ЕВРОПАРЛАМЕНТА: ДЖАМБАЗКИ В ДЕЙСТВИЕ!!!

Необяснимо е защо в такъв деликатен момент евродепутатът и зам. председател на ВМРО е предизвикал и подстракавал нападението над паметника в центъра на българската столица, като е обещавал и заплащане на участниците. Именно Джамбазки беше човекът, който се появи пред районното управление след инцидента, за да помогне за освобождаване на задържаните хулигани. В отговор на „По света и у нас” Ангел Джамбазки не отговори на въпроса какво е правил пред районното управление.

Подобна провокация днес би могла да предизвика граждански размирици и сблъсъци, което Ангел Джамбазки като опитен политик би трябвало да разбира. Или напротив, той много добре разбира до какво може да доведе подобна вандалска и агресивна проява в момента.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ,КОЙТО ПОЛИЦИЯТА ГО ХВАЩА
    НЯКОЛКО ПЪТИ ПИЯН, ДРОГИРАН СЪС СВЛЕНИ ГАЩИ,ТОЗИ АНТИПАТРИОТ И АНТИМЪЖ..
    ЗАЩО НЕ Е ЗАТВОРА.

  2. Zащото Джамбазки е лайно и руснаците винаги са му бъркали в гъзъ !
    Те на туй не съществуващо ВМРО все коминтерна и Русия са им виновни.

  3. За политици се назначават винаги дегенерати, за да може да са управляеми от службите. В случая този алкохолик- хомосексуалист, истеричен и очевидно болен човек, е нахлузен на партията, също като каракачанов, чийто баща е шофьор от УБО, а дамият той е агент. Партийка на ченгета и дегенерати.

  4. Срамувам се за баща му. Познавам Петър Ангелов Джамбазки от времвто, когато учеше в Долна Митрополия, като изключително интелигентен и сериозен човек. Тъжно е, че този човек трябва да гледа пинските и РОДООТСТЪПНИЧЕСКИ изцепки на сина си, но явно средата на „меки китки“ и търгаши повлича хората.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *