Проф. Минчо Христов от БСП: PCR-ът струва реално 10 лв., кой печели на гърба на хората?

Докато гледаме на болниците като на търговски дружества, а на здравето като на стока, здравеопазването ще е все на това дередже, а вероятно и ще се влошава още. Имам към вас няколко въпроса, които задавам от името на милиони потърпевши български граждани“. Това заяви народният представител от „БСП за България“ проф. Минчо Христов в питане към здравния министър Стойчо Кацаров. Ето какво попита той:

„Каква е международната цена на консумативите за един PCR тест? Вярно ли е, че цената е около 10 лева или 5 евро? И тъй като знам отговора, ще ви попитам кой печели стотици милиони на гърба на българските граждани? Имам още няколко въпроса: Каква е достоверността на PCR тестовете? Задавам този въпрос във връзка с вчерашната заповед на CDC (американската агенция за контрол над заразните болести) от 1 септември всички болници, клиники и лаборатории в САЩ да преустановят използването на PCR-тестовете по причина че са неблагонадеждни. А точният цитат на заповедта на CDC гласи: „PCR-тестът не може да различи обикновения сезонен грип от Sars-Cov 2″. И при това положение не са ли напълно фалшиви всички досегашни статистики за заразените, заболели и починали от Ковид-19 у нас и по света“, попита депутатът Минчо Христов служебния здравен министър от трибуната на Народното събрание. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ИЗОБЩО КОВИД Е ЛЪЖА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧРЕЗ БЕЗПЛОДИЕ И СМЪРТ ОТ ВАКСИНИТЕ НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ

  2. Ваксинирайте се. С първа,втора,трета,четвърта,пета,шеста доза.Браво.

  3. Цялата история с тоя Ковид, и със задължителните тестове е БАНДИТИЗЪМ, абсолютен бадитизъм. Преди няколко месеца влязох в БГ на летището и трябваше да платя 2х130лева за ПСР тест. Като добавка на горните расъждения, трите ваксини, налагани у нас изчезват със своите имена.А това, което съобщава проф. Минчо Христов е публикувано в западната преса. Ма у нас освен Дойче Веле, друг источник не се цитира.

  4. Ако КОВИД съществува или не е толкова заразен и опасен, или е лъжа. Работих непрекъснато с мои колеги с уж заразени с Ковид ,влизахме в Ковид стаите с по едни ръкавици , найлонов шлем /всеки го ползваше ,без дори да имаме време, някой поне един път да го избърше. Но никой от нас не се зарази . А на болните толкова им омръзваше да стоят по стаите ,че още след първата седмица се разхождаха навън. Сега работя с деца аутисти ,които могат да те ухапят или издерат до кръв , но пак никой не е болен. И въобще от както е започнала пандемията ,дори не съм се разболявала от настинка.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *