Проф. Иво Христов: Американските Окупатори Фалират България по план! Ето как ни Унищожават:

Двамата топ анализатори Проф. Иво Христов и Тома Томов коментираха съвременната геополитическа обстановка и как България се вписва в нея. Ситуацията е изключително драматична, но у нас няма елит, който да я оцени и да предприеме действия, категорични са и двамата: „За Запада България е важна само като територия. Не като народ и държава. На юг от нас расте суперсила (б.а.Турция), която заплашва да ни погълне.“

Че България е важна само като територия – ни го доказват ежедневно и ЕС, и НАТО, и продажната ни управляваща върхушка ГЕРБ, която изпълнява ролята на колониална администрация на Запада.
На САЩ и подопечното му НАТО са им важни само военните ни бази, от които да скърцат със зъби срещу Русия. И ги използват, без да ни плащат и стотинка.

„Всеки ден десетки американски летци излитат от авиобазите ни в Безмер и Граф Игнатиево, като дори керосинът за самолетите не си плащат. С изтребителите F- 16 съвсем ще ни източат“, коментираха проф. Христов и Тома Томов.

На фона на зачестилите авио-инциденти и смъртни случаи, за които се доказа, че са заради липса на пари за резервни части и гориво, дали пък парите ни за отбрана не отиват за издръжката на американските войници и техника. Инак къде се изпаряват парите на МО, които не са никак малко – 1,3% от БВП. Армейското е второто ни министерство с най- голям бюджет след МВР.

България е окупирана държава, коментираха проф. Христов и Тома Томов. Американската армия разполага с 1100 военни бази извън границите на САЩ. Държави като Япония и Германия са официално окупирани още след 46-та г. България – също бе окупирана след 96-та година. На територията на Япония се намират 60 000 американски войници, а в Германия- 50 000.

Големият въпрос сега е дали Русия ще успее да се справи с предизвикателствата, които й отправя Запада. За целта тя трябва да направи голям скок в икономически и социален план. Сериозен проблем за Владимир Путин е поведението на бизнес елита, който всяка година изнася от Русия в посока Западна Европа над 100 млрд. долара. Вторият голям проблем пред Русия е как да промени днешната ситуация, при която й се налага да снабдява с природни ресурси основните си икономически конкуренти Китай и САЩ.

Но да се върнем на България. Какви изводи можем да направим от гореизложеното:

– Перспективите пред страната ни изглеждат трагични. Фактът, че съюзниците ни от ЕС и НАТО гледат на нас единствено и само като на територия, означава, че тази територия може да бъде тотално обезлюдена, или населена с други народи. Няма значение кой ще живее тук. За западните глобалисти всичко е въпрос на тънки гео-икономико-политически сметки. Но пък и ние, българите, си имаме спасителен коз. И той се заключава в  следното: Къде западняците ще намерят втори такива тъпаци като нас, които да ги търпят, хранят и поят без абсолютно никаква икономическа полза.

– Държавността у нас е така отслабена, че ако Турция вдигне оборотите с още малко, или  пък обратното- моделът на Ердоган се срине, сламената ни колибка „България“ набързо ще бъде разпердушинена. И в двата случая апокалипсисът за България ще настъпи откъм южната й граница.

– Единственият спасителен вариант за България е ако в следващите 15-20 години настъпи тотална промяна в геополотическата ситуация. А именно, създаването на нов модел, който да измести властващия в момента Западен неолиберален ред. Надеждата за това е на Изток – Русия или Китай. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Истината казана в прав текст! Нещо повече! Вече сме напълно подготвени, за да станем бъдещият Кипър на балканите!

  2. Единственият спасителен вариант не само за България но и за човечеството като цяло е намесата на извънземните.

  3. Ми да върнем БКП и готово. Двама интелигентни говорители на една върхушка. А къде бяхте вие преди ГЕРБ? Кой докара ГЕРБ на власт? Предишните малоумници с якото крадене. Докараха професионалните крадци. Всичко е театър. Играем си на опозиция и власт. А пият заедно. Гледам и Германия и Япония са най-изостаналите държави в света. Понеже са окупирани.
    Всички идиоти, които ви харесват забравят 1996-1997 , забравят прехода и как се редяха на опашки за мляко и хляб. Това не е народ, който заслужава да го спасяваш.

    • Стоев, не си в час. Знаеш ли какво се случи през зимата на 96-97 г. Да ти обясня: Майдан и цветна революция,организирана от ЦРУ- ето това се случи. А причината да раздразним американците е, че Виденов отказа да разпродава държавните предприятия на безценица. Виденов беше патриот. Той каза: Добре, нека правим приватизация, но няма да продам предприятие, което струва 2 млрд. долара за 300 млн. долара. И сега става ясно, че е бил прав, тъпако Стоев. Защото после, когато САЩ сложиха своя човек Иван Костов на власт, олигархията изкупи тия предприятия на безценица и ги разпарчатоса. Така че да няма никакво производство в България. Затова и 3 млн. българи вече са навън. Чети история, бе глупак. Та… много добре помним какво се случи през 96-97 година- Станахме колония на САЩ с всички произтичащи от това негативни последици.

    • Стоев, много си нназад с материала. ЧЕТИ!

      Здравей Справедлив. Добре го каза, но пропусна Сорос. Той закопа България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *