Протестът срещу насилието: Как Сopоcоиднитe нищoжecтвa използват човешки драми, за мръсните си политически цели

Първи случай – Убит младеж в Цалапица. УБИТ и заровен, май докато е бил още жив. Втори случай – Нанесени леки телесни повреди на момиче с макетно ножче. Повреди, за които се съди единствено по думите на нейните близки и на медиите. Повреди, които никой от обществеността не е видял, момичето си се е прибрало само в къщи, а специалисти окачествяват раните й като леки телесни повреди. Въпреки наглостта и цинизма на подобно деяние, да ни обясняват, че някой с 400 разреза и облян в „реки от кръв“ се е прибрал в къщи, е малоумно – младото момиче не е нито Рамбо, нито Терминатор. Явно има доста лъжа и преувеличения в изнесената информация по този случай.

Кирил Петков на вчерашния протест срещу насилието и в подкрепа на нападнатото момиче от Стара Загора

И двата случая са брутални и недопустими. Но каква е обществената реакция за всеки от тези два случая? В случая с убитото и живо заровено момче в Цалапица е налице, реакция на обществото няма, а медиите отразяват рутинно. Не е първия, няма и да е последния случай на брутално убийство. Събират се да протестират 20-30 души – предимно близки и роднини на убитото момче. Половината от показваните по медиите са полицаи, пазещи от саморазправа.

За реално убит младеж. УБИТ. Няма масови протести, няма и кампанийно организирано медийно отразяване. Използват се термини като „съучастници“.

В случая с нараненото с макетно ножче момиче още на следващия ден са налице много добре организирани протести по познатия ни сценарий от години, които са с ясна политическа насоченост. Основни протестиращи са вечните жълтопаветници, джендъри, ЛГТБ и ДБ активисти, събрани в платени отвън НПО структури . Естествено, към протеста спонтанно се присъединяват и справедливо възмутени граждани, които не усещат в какъв сценарий са вкарани. Протестите са отразени още по-солидно от грантовите медии с многочасови и многодневни репортажи, на които се повтарят до втръсване добре подготвени опорки. Основните опорни фрази на говорещите пред медиите НПО-протестъри са „насилие“, „касапин“, „жени“, „живот“, „права“.

Плакатите с искания са насочени към – познайте какво – „незабавно приемете Истанбулската конвенция“, „искаме Истанбулската конвенция“ и все искания в този стил.

Неолибералните политици – Кирчо, Кокорчо и Христо се кекерчат на протеста, изразяват загриженост и обещават пред медиите радикални промени, насочени към насилието чрез приемане на конвенцията или идентични с нея текстове. Нищо, че 6 млн. българи не я искат и конвенцията се явява противоконституционна след изрично решение на КС. Някои активисти на НПО-тата даже решиха да ударят с един куршум два заека, като приравниха насилниците над „различни“ (само в случая над жена) с патриотите и поискаха забрана на патриотичните партии.

В крайна сметка така вместо съчувствие към жертвите, се постига обратния ефект. Защото насилието си е насилие – то не може да се дели на домашно и извъндомашно, на насилие срещу жени и насилие срещу мъже, на такова в столицата и такова в провинцията, на такова срещу нормални мъже или срещу хомосексуалисти. То си е насилие и трябва да се наказва еднакво. Насилие е имало и ще продължи да има, заради което си имаме прекрасни закони. Но то не е повод едни мръсници да използват човешката трагедия за постигане на още по-мръсните си продажни и родоотстъпнически цели.

Коментарът е на читател. Снимките са от вчерашните протести в София и страната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. ДА ТАКА Е,АКО ГЕЙ,ДЖЕНДЪРИЛИ ПРОСТО ПЕДЕРАСТ БЕ НАРАНИЛ ТАКА ТОВА МОМИЧЕ,ЩЕШЕ ЛИ ДА БЪДЕ СВИКАН ИЗВЪНРЕДНО ПАРЛАМАТА.НЕ НЕ И ПАК НЕ. ЗАЩОТО НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА.

    • а БЕ СКАНДАЛНО, ТВЪРДЕ СЪМНИТЕЛНО ЗПОЧНАХТЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ.
      ДА НЕ БИ ЦЪРВУЛИТЕ ДА СА ВИ НАТИСНАЛИ ЧЕРВЕНИЯТ БУТОН.

  2. Като гледам мазната усмивка на кирчо или онова недоразумение „премиера“ те защитават себеподобните – ЛГБТ и много скоро +П (Педофили).
    И защо трябва да се преследват горките педофили. Ами и те са с „нестандартна ориентация“. За нормалния човек, който е обявен за НИСША раса и втора категория половете са два. Единия пол посещава гинеколог. другия пол посещава уролог, а всички останали трябва да посещават ПСИХИАТЪР. Как да имаш доверие на същество, което не е наясно със собствената си индентичност, което не знае дали е мъж, жена или някой от другите извращения?! Половете са ДВА – МЪЖ и ЖЕНА, МАЙКА и БАЩА. От анално отверстие излизат само ЛА*НА, а не поколение. Как тогава тези се развъждат? Или това е начин на Еволюцията да се отърве от тях. Драги педали, лесбийки, педофили и всякакви други извратени. Нямам нищо против вас. Не ме интересува къде, кога и колко си го завирате. НЕ БЪДЕТЕ НАГЛИ! Природата ви е осъдила на смърт – без МЪЖ + ЖЕНА няма поколение. Така, че бъркайте си в аналния двор, лижете си вагините И НЕ БЪДЕТЕ НАГЛИ! Един ден ще ни писне и дори Истанбулските любители на анални отверстия няма да ви спасят. Вие сте ПРОТИВ Божиите, Природните и човешките закони. Вие сте обречени! Един ден унгарския евреин сорос ще пукне, както и всички радетели на педерастията и ще трябва пак да се върнете към забранента „любов“ в градските тоалетни. Вие не можете да обичате. Вашата „любов“ се свежда към моментно ИЗВРАТЕНО сексуално удоволствие. Вие сте проклети от Бога.

  3. Интервю от Терминал 2. летище София:
    – Защо бягате от България?
    Ами, разбирате ли, едно време биехме педалите по кенефите. После педерастията стана легална. После стана привилегирована.
    Бягам преди да е станала ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.

    • Интересен начин да се избяга от педерастията, като отидеш там, от където тя дойде.

  4. По отношение наглото изявление на съюза на съдиите в БГ:
    Като юрист с квалификация определено не по-малка от въпросната съдия Тодорова, ще изложа следното: 1. Тодорова е наказвана за тежки и системни пропуски в работата си, в т.ч. довели и до освобождаване от отговорност на брутален изнасилвач. Нейната легитимност е спорна, заема обществена длъжност като активист на USAID , а не защото е изтъкнат професионалист. 2. самият съюз на съдиите е организиран и спонсориран по различни начини от споменатата американска организация, като цяло е организация за платени от американците купони, екскурзии, банкети и пътешествия, маскирани като лекции, обучения и др. Като накрая на тези вербовъчни мероприятия, наречени обучения и семинари, се раздават шарени дипломки, които примитивите от съда закачат в рамка над бюрата си, за доказване на принадлежност към правилната страна на историята. 3. Обяснението в тази публикация е елементарно завоалирано, презрително и менторско отношение към справедливия гняв на гражданите спрямо едно корупционно деяние на старозагорската котерия, овладяла съдебната власт в този съдебен район. Надменно се изливат празни приказки, сякаш никой не може да прочете НК и сам да схване, че очевидно не става въпрос за лека телесна повреда, а за животозастрашаващо садистично деяние, насочено към тежка телесна повреда , или смърт от кръвозагуба на пострадалата. За това умозаключение не е необходимо да си посещавал курсове на USAID, нито училище за съдии, а просто да имаш малко здрав разум и елементарен житейски опит, с което за жалост, не могат да се похвалят голяма част от магистратите у нас. Няма оправдание за некомпетентността (най-малко) на окръжната съдия Коева. Съобщаване на адреса и снимката ѝ не е несправедливо, а е най-малкото, което е заслужила. Най-лекото, което трябва да понесе е, да се извърши пълна проверка на дейността ѝ за последните години от разширен състав на Инспектората. А защо не и проверка от Компи? Но становището на ССБ индикира пълната обществена недееспособност, надменност и разрив с реалността от страна на подписалите го. Това налага извода, че е необходима цялостна персонална реформа на българската съдебна система, проверка личностния интегритет, финансовото състояние и професионалините и морални качества на всеки един съдия в България. Начините за това следва да са обект на задълбочена обществена дискусия занапред.

  5. Татковият Киро си е канадски Еничар, който гази Конституцията и няма пандела.
    Менте академика (Плъха) като мнистър на образованието изнуди изкуфелите от БАН, за да го признаят академик (макар и менте) иначе щеше да им ритне коматчето.
    Сега Плъха е начело и смело разпродава България.
    Главната задача на Простото Киро е да пробута Цариградската конвенция и да се зацементира пред Козарите.

    • В интерес на истината, киротъпото, ококореният педераст, академичниятплъх, мутрьопръстовете, цялата сорсоидна клика на БСП, ДПС …….. не лъжат никой за намеренията си. Те са европейци и са сложени на власт, за да затрият България и българите, чрез въвеждане на антибългарско законодателство, като междувременно им е даден картбланш да окрадат къде що видят.
      ––––––––––––––––
      Мен повече ме вълнува, че четящите поне този сайт се вързват на откровени сорсоидни манипулатори и даже им вярват. Например кликата на леваците от поглед инфо с китайскита пропаганда, оня дебел прондер пълен с хелий маркоФ, който си взима заплатата от сорсоиден университет и откровено пропагандира трансхуманизма, негласуването за да управляват неговите господари, мрази българските патриоти и му било по-важно какво мисли някой си в германия за него, отколкото българите………. абсолютен безродник, харесван само щот видиш ли бил за Русия. Същото е положението и с едно сорсоидно цигане – несъстоял се писател, който си рекламира книгите в тубата…… Верва си народа, че подобни безродниците ще го оправят и това е. Останалите чакат кирчотъпото, ококорениет педераст, педофилите на курнела, манафите на дУпИсЕ и ГРОБ……

  6. ДНЕС 07-09-2023 ПРИЕХА ЗАКОНА ЗА НАСИЛИЕТО.
    ИМАМ ПИТАНЕ-ЖИВЕЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 6 МЕСЕЦА С ДОМАШНОТО СИ КУЧЕ.
    ДА НО ТО ВИ УХАПЕ ЖЕСТОКО С КАКВА ПРИСЪДА ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНО.
    МОЖЕ БИ С КУРШУМ В ГЛАВАТА -ЧАКАМ ОТГОВОРА ОТ ТЕЗИ 240
    СЛУГИ НО НЕ НА НАРОДА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *