Протестиращи молят президента Радев да стопли отношенията с Москва! Без Русия ще умрем от студ и глад!

Стотици  протестиращи блокираха движението пред сградата на КЕВР.

Протестът се организира във Фейсбук и на него отидоха най-отчаяните българи да кажат НЕ на планираното поскъпване на парното, тока и водата в София.

В началото хората протестираха мирно, но вбесени от липсата на реакция от страна на КЕВР и на управляващите, налягаха по трамвайните релси и спряха движението.

Полицаите в началото бяха повече от протестиращите и това вбеси ентусиастите. Един от тях се опита да нахлуе в сградата, но го изблъскаха и той веднага легна на релсите. Последваха го други.

Както си му е редът напоследък, униформените бяха повече от гражданите, излезли на протест. Те охраняваха безценните служители на държавния регулатор, за да не падне косъм от някоя чиновническа глава. Което пък предизвика огромно задръстване в центъра на София.

Освен „Убийци“, „Народни изедници“ и „Монополисти“, хората скандираха името на държавния глава Румен Радев, като го  призоваха за решителна намеса в разрешаването на проблема.

Генерале, вие обещахте, че икономическите интереси на страната ни са над тези, които имаме към ЕС. Че трябва да останем в ЕС, но да спрем със сляпото подчинение и санкциите и сами да преговаряме с Москва за газа и нефта, обърнаха се към президента протестиращите.

Според тях България е в най-неизгодната ситуация в Европа.

ЕС ни диктува да спазваме санкциите и ние ги спазваме. Но нито газ получаваме оттам, нито бензин.

Получаваме само нареждания и пълен диктат!

Искаме да седнете на масата на преговорите в името на народа!

КЕВР е порочна организация,  работи против обществения интерес, а е създадена уж , за да го защитава“, заяви един от протестиращите  Живко Кисьов. Тук работят хора с по 8 хиляди лева заплата! А ние работим за 500 и ни увеличават парното на 600!

Това е най-голямото извращение на тази безсмислена и ненужна комисия.

Господин президент, ние от Skandalno.net също се обръщаме към Вас!

Направете ревизия на тези, които спряха „Южен поток“ по заповед на европейските си господари.

Тези, които заровиха в историята „Бургас – Александруполис“. Тези, които нарекоха АЕЦ „Белене“ локва и и го спряха, за да останат тук американските ТЕЦ-ове и да скубят народа. Тези, които милеят за всякаква друга кауза, но не и за България! Тези, които ни доят и стрижат по два пъти на ден!

Направете като Орбан, защото интересите на България са над политическите заговори и монополисти пият народна кръв!

Подайте ръка на Русия и тя ще ни подаде!

Направете нов договор за газовите доставки.

Защото първо ще останем на свещи, а накрая България ще остане на картата само като територия.

Населението ще е изчезнало от криворазбрана демокрация!

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Като нямаме алтернатива, трябва да оправим отношенията си с Русия. Не може заради политиците да страда цял един народ

  2. Истина е, че когато бяхме с Русия народът живееше по-добре, но това се дължеше на системата. За да се смени системата обаче, е необходима революция. Но, това дори Русия и Китай няма да го позволят, или по-точно техните новоизлюпени милионери и милиардери. Между впрочем, комунистическата система се смени не чрез революция, а чрез предателство. Властта, войската и полицията бяха в ръцете на „комунистическата“ върхушка, която направи промените, т.е. извърши предателството. От най-голямо значение за състоянието на народът в една страна е системата, не управниците. Когато настъпи комунизмът в България, на власт дойдоха хора без голямо образование, без опит в ръководене на държавата и въпреки това страната ни не изпадна в такава дълбока криза, както сега след промените от 1989г. когато на власт са хора с образование и опит в ръководството. Причината за това е системата. Върхушката при капитализма граби и краде не само незаконно, но и законно. Използването на човешки труд срещу заплащане от частни лица, с цел забогатяване и трупане на капитал, е вид кражба-грабеж, или по-точно, законна кражба.

  3. Bez Rusiq glad i stud a s Rusiq siti i otopleni!!!!!!!!Komentara da go chetat samo Rusofili drugite nqma da si vervat na ochite!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *