Проста ли е Рени: Вальо Михов има Нобел, Кольо Фичето е революционер, а Емануела е за ГинесТ! Виж Тук:

reniЛуда конкуренция на Черната Златка прави фолкпевицата Рени.

В желанието си да покаже повече знания и широка култура, тя непрекъснато се дъни и ражда бисер след бисер. Още в началото на ВИП Брадър, тя обяви Вальо Михов за носител на Нобелова награда в областта на спорта. На въпроса знае ли кой е Нобел, тя ведро заяви, че е човек, който дава награди и поясни, че без малко и тя да получи една такава, когато направила фолклорен мост между Сърбия и България.

Тази потресаваща издънка обаче не я спря да продължи да се прави на компетентна по всички въпроси. В играта „Аз обичам България“ Рени не се поколеба да нарече Кольо Фичето „революционер и просветител“ и да хвърли в шах останалите участници. Докато другите умно мълчаха, когато не знаеха отговорите, тя беше компетент по всичко.

А на вчерашния лайф, смятайки, че си тръгва вече от предаването, Рени не пропусна да забие една силно отровна стрела в сърцето на колежката си Емануела. Оказа се, че й имала зъб още отпреди, затова я заклейми, че се целува с когото й падне и даде за пример „Черешката на тортата“:

„Там ти се целува и с Джино, нали? Тук започна с Борислав, а след това се нахвърли на Христо. Явно целуването ти е патент да блеснеш и с това си направо за Книгата на ГинесТ“! – избълва певачката.

„Джино целуна мен, а не аз – него. Направи го като жест, че прекрачва прага на една дама. С Борислав имахме мисия, а с Христо не сме се целували“, разясни търпеливо Емануела.

„Аз в началото те харесвах, но сега ми падна в очите“, продължи да я напада Рени, без да забележи, че всички съквартиранти и коментаторите отвън се превиват от смях заради ГинесТ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Е, ся за кво да пратя дитето си уф училиштито. Чи то ши стани кат таз пивиса прос!..
    Ааа, чакай ве! Ми тя можи и вубште дан и е одила на училиштиту! Лелеее! Колкото е проста уф устата, толкува е умна уф кръката!
    Тъй са те, нашити пивиси – прости уф глъвата, умни уф кръката!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *