Горещо! Александър Бередин заформи Бясна Оргия с две Старлетки в софийска кръчма! Виж Тук:

Александър Бередин с мацкиАлександър Бередин демонстрира голяма радост от раздялата с бившата си жена Антония Петрова.

Папараци изловиха бизнесмена, усмихнат до ушите, да се вихри с млади мацки в София.

Известният богаташ не дава развод на Тоца, но в същото време, постоянно купонясва и съвсем няма вид на страдащ по загубената си любов.

Въпреки, че миската с висше юридическо образование да каканиже да каканиже по медиите, че Бередин не може да я прежали и затова не желае да й върне свободата.

Според добре осведомени наши източници Антония изобщо не страда по руския милионер и даже вече си е намерила нов, по-млад любовник, който също е доста заможен.

В същото време, щом научили че е свободен, около богатия Александър Бередин веднага се завъртели един куп златотърсачки, желаещи да поемат бремето на милионите, които Бередин притежава в излишък.

Милионерът пък нямал нищо против компанията на млади и красиви жени, защото те го зареждали с енергия и както разказват запознати той си уплътнявал чудесно времето с тях.

Близки до вече бившите съпрузи, обаче са на мнение, че постването на нахилени и доволни снимки в социалната мрежа, което и Бередин, и Антония правят, е чист театър и поза, чиято цел е да скрие огорчението им от раздялата.

Все пак Тоца и Александър са заедно от 2006 г. И съвсем няма да се учудим, ако отново се съберат! Но това ще се случи само ако двамата успеят да намерят отново допирни точки, за да възродят щастливата си някога интимна връзка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *