Как Русия и Китай превърнаха Колоса САЩ в Беден Роднина! Всичко за Гениалния План Виж Тук:

САЩ е държава на има-няма… само 200 години! Предстои им да отпият яка глътка от горчивата чаша на горчивия исторически опит. Като младия пълководец Александър Македонски, който също бе обсебен от истеричната мечта – да завладее света! Абе, тоя не беше ли гей?!?! И не умря ли от сифилис?!?

putin_si_dzinpin1

Единадесетият международен авиационно –  космически салон, който завършва тези дни в южния китайски град Чжухай, се превърна в мащабна демонстрация на все по-задълбочаващото се военно, космическо и технологично партньорство между Русия и Китайската народна република.

На грандиозното авио – космическо шоу бяха представени най-новите високотехнологични образци на военни самолети, оборудване за космически станции, системи за противовъздушна отбрана, както и образци на най-новите навигационни комплекси за автономно обслужване на военни и международни летища.

В рамките на авиосалона бяха сключени десетки договори за милиарди. Според вече подписаните споразумения Русия ще произведе и продаде на Китай до средата на 2018 г. огромно количество авиационна и космическа техника. И което е по- важно: Двете свръхсили сключиха още десетина договора за стратегическо партньорство във военната и космическата сфера.

Руски военно-промишлени фирми ще доставят на Китай вертолети „К-32“, „Ми-171“ и „Ансат“, както и четири огромни  руски самолети-амфибии „Бе-200“, които нямат аналог в света.

Освен това двете страни обсъждат създаването на съвместен руско-китайски ракетен двигател с тяга над 40 тона. В ход е изработката и на най-мощния, широкофюзелажен самолет за далечни полети. Работи се и по проекта за руско-китайски тежък боен и граждански вертолет.

Русия и Китай, с участието на останалите страни от БРИКС, през следващите две години, ще създадат спътникова групировка за далечно и дълбочинно сондиране на Земята и Луната, а в края на тази година завършва подготовката за съвместния Руско-Китайски проект за полет до Луната и Марс с космически кораби, които не се навигират от Земята, а са със собствено управление и екипаж.

putin_si_dzinpin2

Нека припомним, че по-тясното технологично и икономическо сътрудничество между двете могъщи световни сили датира от близо 20 години. И вече изхвърля САЩ от лидерската им позиция по овладяването не само на планетата Земя, но и на космоса.

Как стана това?

През 2001 г. Русия и Китай сключиха „по-особен договор“ за дружба и сътрудничество, който за пръв път, лансира идеята за „Многополюсния свят“, като противовес на опитите на САЩ да наложат своето военно и политическо господство над света. С този договор Китай и Русия казаха СТОП на Америка и нейния хищнически инстинкт да източва икономиките и природните ресурси на държавите по света.

През май 2014 г. руският президент Владимир Путин посети Пекин, за да подпише дългосрочен договор за доставка на огромни количества газ за Китай. Двамата премиери договориха също удължаване на руските газови  тръбопроводи „Алтай“ и „Силата на Сибир“, така че руския природен газ да стига чак до Индия.

По същото време започна и мащабното руско-китайско военно учение „Морско взаимодействие 2014“.

Малко след това мощните икономически връзки между Русия и Китай прераснаха и в политическо и военно сътрудничество.

През 2015 г.  двете Свръх държави  обявиха, че „разширяването на НАТО на изток е незаконно, грубо и цинично погазване на установения след Втората световна война международен ред, закрепен с договореностите от Хелзинки, които никой не е отменял“.

На 9 май 2015 г. се проведе най-големият военен парад в историята на Русия – на Червения площад в Москва, по повод 70 годишнината от Деня на победата във Втората световна война. На това знаково за Русия и света събитие, присъства и председателят на Китайската народна република Си Цзин Пин, като по този начин демонстрира за пореден път, че Китай е плътно зад Русия в очертаващия се нов световен сблъсък на цивилизациите. Двете суперсили ясно заявиха, че ще са ефективна преграда срещу домогванията на САЩ за поробване на планетата.

Бе създадена и нова ос на сътрудничество между Русия, Китай, Индия, Иран и Сирия, която рязко наклони везните на глобалното противопоставяне на страната на Евразия, като тотално изхвърли САЩ от свръхконтинента Азия, чиято площ е 60 % от земната суша, а на територията му живее 75 % от населението на планетата. Нещо повече: САЩ изпаднаха в незавидната роля на империалистичен колос без истински съюзници.

Задълбочаването и разширяването на Стратегическото партньорство между Русия и Китай, както и създаването на ШОС и БРИКС, бе провокирано от мракобесната външна политика на САЩ през последните 27 години! Политика, основана на доктрината за „ американската изключителност“, според която само САЩ и никой друг има изконното и изключително право да бъде световен жандарм и хегемон над всички народи.

Само че янките натрупаха 60 трилиона долара държавен дълг и вече могат да играят само ролята на „беден роднина“ във взаимоотношенията си с Русия и Китай.

А човешката история  познава много такива „хегемони“ и „властелини“, които си поставяха свръхамбициозната, че и направо налудничава задача, да завладеят света. И до един се провалиха с гръм и трясък! По простата причина, че една държава, колкото и да е мощна, няма нито ресурсите, нито човешкия потенциал, не само да овладее, но и да задържи в ръцете си света.

Мъдрите Русия и Китай не се домогват до световно господство, защото прекрасно разбират, че през 21-ви век стремежът да поробваш и експлоатираш народите, се връща като бумеранг. И води към нови конфликти и войни (някои – конвенционални, а други – ядрени), които в крайна сметка, ще унищожат и света, и войнолюбците.

САЩ е държава на има-няма… само 200 години! Предстои им да отпият яка глътка от горчивата чаша на горчивия исторически опит. Като младия пълководец Александър Македонски, който също бе обсебен от истеричната мечта – да завладее света! Абе, тоя не беше ли гей?!?! И не умря ли от сифилис?!? Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ужас! Сега стотици хиляди американци ще емигрират в Чайна и Раша. Вече и доста българи почват да учат китайски, дори сина на Курнелия ще се прехвърли в Ленинградкия университет имени Ломоносова.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *