Преслава пребори магия срещу четири хилядарки

Преслава журиПреслава била редовен  посетител на различни ясновидки, които не сдържали истинската си радост, като я видели на вратата си.

Певицата не крие, че вярва в уроки, магии  и негативно насочена енергия, затова от време на време прибягва към специалистки да пречиства аурата си. И да понаучи нещо за бъдещето си.

На няколко общи участия  Борис Дали даже  й помогнал  да се отърве от постоянното главоболие и неразположение и обща слабост. Певецът знаел как да чисти негативната енергия, като правел  ритуал с вода, който пък бил научил от баба си.

„Никога няма да забравя една стара женица, лека й пръст, която врачуваше  срещу кутия бонбони и предсказваше  всичко с невероятна точност. Тя ми каза тогава, че мъж с мустак ще ми обърне живота  на 180 градуса (Милко Калайджиев) и че много  години ще пея на сцената. Каза ми и че ми е  писан късен брак и ще си имам само едно дете – момче, което ще го  родя на 35 години“, разказва  хитовата певица .Досега всичко, което й е казала жената, се е сбъднало. Затова Преслава толкова много вярва на врачки и екстрасенси.

Сега  след раздялата си с Бирмата певицата веднага посетила варненска ясновидка, която пък й  казала, че има тежка магия, направена  й от завистливи колежки. Затова чувствала слабост, главоболие и не й вървяло в личния живот За няколкото ритуала в кабинета на ясновидката  за изчистване  на отрицателната енергия добричлийката дала  4000 лева, но пък вече била много по-спокойна и се чувствала много по-добре.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *