Преслава пак с гореща тръпка към милионер

Плеслава слабаПреслава явно има свой тип мъже и не прави компромиси във връзките си. Новият любовник на звездата е пак е по-млад от нея, богат е и е като копие на предишните й завоевания на  външност.

24-годишният варненец Христо Попов остана буквално облизан чак до сливиците от мечтата на повечето мъже преди броени дни в Морската столица, а клиенти на елитното заведение, дошли за нейното  участие успяха да щракнат страстните целувки между двамата.

Свалката между младока и  чалга звездата започнала невинно  още преди година, обаче тогава тя още била гадже на Георги Станоев – Бирмата. Христо Попов бил  близък приятел на Калоян Арсенов, който  е бивше гадже на  й Анелия, а точно тя  запознала новата двойка. Варненецът  търпеливо чакал раздялата на певицата с Бирмата, което просто било въпрос на време.

От фолк средите издават, че Преслава е хлътнала яко по новия си и й пука за нервите и изпълненията на бившият й. Все пак тя пазела завоеванието си далеч от Бирмата, за да не нахлуе той с горилите си и да настъпи бой в поредната кръчма.

Христо Попов е на годините на Станоев и е от доста богато варненско семейство. Има собствен бизнес, но още не е ясно какъв точно. Всяка вечер обикаля заведенията на морската столица, черпи наред, а джобът му винаги е пълен. Бирмата обаче е разбрал за връзката на бившата си и се заканил, че няма да й се размине лесно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *