Преслава в паника! Иска гард от НСО да я пази

Преслава БирматаПреслава е бясна и същевременно доста уплашена, затова е решила сериозно да затегне мерките за собствената си сигурност.

През  миналия уикенд тя и гардовете й станаха жертва на пиянска агресия и  побой от страна на бившето й гадже – Георги Станоев – Бирмата. За цялата  тази наглост той бе глобен само 500 лева за нарушаване на обществения ред и отново бушува из Слънчев бряг. Преслава не може да приеме вече и едно участие по морето, без да се оглежда като гърмян заек кога ще й налети младият Отело.

Брюнетката и продуцентът ѝ от „Пайнер“ Митко Димитров решили,  им трябва професионалист, преминал курс в НСО. Само такъв човек ще успее да се справи с подлите удари на Бирмата и да опази спокойствието на певицата. Тя вече отказала няколко участия, защото пострадала в мелето, пък и се страхува от нова атака

За пръв път певицата няма да се ограничи само с бодигард и помощник охранители. Тя се обърнала  и към адвокати, които да издействат в съда ограничителна заповед, която ще забрани на  Бирмата да  я приближава по-малко от 200 метра, в противен случай ще носи наказателна отговорност и може дори да отиде в затвора, ако наруши заповедта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *